D1          M.I.C. D1#         Gemini (V) D1                 21-28

DA2       ESC'90 DA2     MIC DA2                               22-18

DS1       MIC DS2             Rapiditas DS1                 17-15

DS1       MIC DS1             Gemini (V) DS1              21-20

D2          Brunssum D2 #              MIC D2                15-11

DS1

Zaterdagavond 6 april, de laatste thuiswedstrijd van onze dames MIC 1. Tegenstander is Gemini uit voerendaal die net onder MIC staan op de ranglijst, dat zou een spannende wedstrijd moeten worden. Nou dat was het dus ook, maar alleen in de laatste minuten weer.
Beide teams gingen snel van start, binnen 1 minuut al beide gescoord. Geleidelijk aan werd het rommeliger met veel balverlies, en de keeper van Gemini stond steeds in de weg, met andere woorden, die stond goed te keepen. Maar Gemini wist gelukkig ook niet verder van ons rommelige en gefrustreerde spel te profiteren.
We gingen rusten met een 7 - 10 achterstand.
Tweede helft, het duurde overigengs erg lang voordat MIC uit het kleedlokaal kwam, onze trainster Miranda had blijkbaar veel te vertellen.
Maar dat heeft goed uitgepakt, geleidelijk aan kwam MIC weer terug. De gelijkmaker werdt gescoord door onze Manon, die terug is van haar zwangerschapsverlof. Toen kon MIC ook meteen erover heen en stonden we zelfs voor. In de laatste minuten kwam  het  spannend slot. Het geluk was weer aan onze zijde. Zo heeft MiC de wedstrijd toch maar weer mooi gewonnen met 21 - 20.  Op de ranglijst staan we nu 2de.
Volgende week laatste wedstrijd van dit seizoen, dan gaat MiC naar Bergeijk.

D2

Het beloofde vanmorgen in Brunssum weer een spannende wedstrijd te worden. Enkele weken geleden hebben de dames na een flinke strijd waardig verloren en vandaag, tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen gaan ze voor de winst. Na enkele obstakels (parelloop) om bij de sporthal te komen was bijna het hele team compleet.

Ze begonnen voortvarend, Liva maakte snel het eerste doelpunt voor MIC. De doelpunten voor beide teams wisselden elkaar af waardoor de stand gelijk op ging.

De stand was 8-8 toen de rust inging. MIC had een stuk minder wissels, maar dat maakte de meiden niets uit!

Na de rust kwamen er enkele tegen doelpunten en lukte het MIC niet om zelf te scoren waardoor er wat achterstand werd opgelopen. De meiden bleven vechten en kwamen aardig in de buurt van Brunssum. Ze hebben prima gespeeld, echter was Brunssum net iets te sterk voor onze meiden.