E2        SVM E1           MIC E2                        10-5

E1        Vlug en Lenig E3         MIC E1            16-11

DC1     BFC DC2          MIC DC1                     22-17

D2       MIC D2            ESC'90 D2                   20-5

DB1     MIC DB1         Wijnandia DB1           20-21

D1       Zwart Wit D1# M.I.C. D1#                  11-13

DA2     MIC DA2         Zwart Wit DA1            38-20

DA1     MIC DA1         Noav DA1                   25-9

DS2     Gemini (V) DS2           MIC DS2          20-15

DS1     BSAC DS1        MIC DS1                     21-21

DS1

Deze week spelen de dames op de zondagmiddag in Maasbree, vandaag nemen ze het op tegen BSAC.

MIC begint sterk, ze zijn gebrand! BSAC krijgt door een paar verdedigingsfouten kans om te scoren, maar daar heeft onze keepster een antwoord op. MIC pakt goed door met goede aanvallen, goed keeperswerk en staan met vlagen hun mannetje in de verdediging.

De ruststand is 9-11 en MIC leidt. Na de rust probeert MIC de voorsprong te houden, maar BSAC komt dichterbij. MIC staat goed te verdedigen, ze laten mooie aanvallende acties zien en zijn soms goed op snelheid, maar na een paar foutjes neemt BSAC toch de voorsprong. In de laatste 10 minuten gaan ze gelijk op en de eindstand komt op 21-21 te staan. De dames hebben hard hun best gedaan en daar is deze gelijke stand uitgerold. De komende twee weken is er geen wedstrijd en gaan de dames lekker genieten van de carnaval! We zien jullie graag op zaterdag 24 februari terug in Meerssen, dan nemen ze het op tegen PSV Handbal!

MIC D2 – ESC ’90 D2   20-5

Daar zijn we weer, met hulp van Iva, omdat onze jeugdprinses van de Geulmennekes, Mila Canna, prinselijke verplichtingen had.

De wedstrijd ging erg flitsend van start, de meiden hadden goed de vaart erin. Verdedigend waren de dames erg aanwezig, er werd goed verdedigd op eigen helft, maar ze schoven steeds meer op naar de helft van de tegenstander. De nodige ballen werden onderschept, waardoor er veel kansen op doel waren. Er werden ook wel wat kansen op doel gemist, maar dat zou je niet zeggen met deze stand.

Tijdens de rust was er nog geen doelpunt gevallen voor ESC, dankzij het goede verdedigen, snelle spel vooruit, de goede passeer bewegingen en het uitstekende keepwerk van Aynoa. De tweede helft ging door op hetzelfde tempo, er werden weer veel ballen onderschept, ESC lukte het nu wel om af en toe door te breken tot aan onze cirkel. Maar ook door het prima keepwerk van Lieva werden er meerdere doelpogingen gekeerd door haar. Leuk samenspel, iedereen had een goed aandeel in de wedstrijd. Afgroeten en de schoenen richting publiek! Alaaf , lekker carnaval vieren!

"Mineola's E1 uitgeperst!"

Vorige week hebben de dames gevochten als leeuwinnen en uiteindelijk tegen V&L E2 gewonnen. Vandaag was de E3 van V&L hun prooi, althans dat zou je denken. Ware het niet dat er vier meiden afwezig waren en Luka Renckens uit haar bed is getrommeld om in te springen. Zonder mogelijkheid tot wisselen gingen de dames ten strijde. En hoe.!!!. De eerste twee kwarten liepen gelijk op. M.I.C. kwam zelfs nog op voorsprong. Het eerste kwart wisten de dames V&L nog bij te benen, maar de wedstrijd duurde vijf minuten te lang. Helaas verloren met 16-11, maar het voelde als een overwinning. En een gelijkspel was minimaal verdiend. Klasse gespeeld Fiene, Rosalie, Lola, Noa, Iva en Luka. We zijn megatrots op jullie!!!!