E1       ESC E1           M.I.C. E1          10-9

D1       ESC'90 D1       M.I.C. D1#       19-6

DA2     SVM DA1        MIC DA2         13-15

DC1     ESC'90 DC1     MIC DC1          18-8

DB1     SVM DB1        MIC DB1         8-20

DA1     LimMid DA1    MIC DA1         17-22

DS1     ESC'90 DS1     MIC DS1          21-20

DS2     Noav DS2        MIC DS2          21-16

Zaterdag 20 dec uitwedstrijd in Stein.
Om de een of andere reden blijkt dit altijd een moeilijke tegenstander voor de dames van MIC 1.
En alweer was het zo. ESC scoorde meteen bij hun eerste aanval, meteen was de toon gezet, ESC was gretig en onze dames te lief. Bij rust stond ESC op voor met 13 -9.
Tweede helft MIC kreeg de achterstand nog teruggedraaid in de laatste paar minuten, maar wisten de kansen te weinig te benutten, helaas. Laatste seconde nog een strafworp voor ons, zouden we het dan nog op een gelijk spel kunnen laten eindigen?
Helaas het geluk was niet aan MIC's kant. Eindstand 21 - 20 voor EHC.
Snel vergeten en hopelijk volgende week een beetje meer geluk. De koploper BFC komt dan op bezoek.

E1

De E1 was te gast in Oirsbeek en heeft daar een mooie en spannende wedstrijd gespeeld die in de laatste paar seconden helaas werd verloren met 10-9. De meiden van de E1 werden uitgeholpen door Arwyn en hadden slechts 1 wisselspeler. Er werd gekeept door Fiene, Iva, Filou en Mila en gescoord door Iva (4), Noa (2), Lola (1), Fiene (1)en Mila(1). Goed gespeeld meisjes, de volgende is voor jullie!

De eerste wedstrijd van 2024! Zaterdag 20 januari namen we het op tegen de dames van SVM. Een goede voorbereiding met veel stress ;). Om 18:00u kwam het fluitsignaal en we begonnen heel slordig. We gaven onszelf niet de kans om te scoren en lieten de tegenpartij dat wel doen. Na een schakel te hebben omgezet gingen we sneller spelen en maakten we hele mooie goals. Ruststand: 4-11 voor M.I.C. Door de goede en positieve speech van Ingrid gingen we beginnen aan de 2de helft. In de 2de helft werden er ook super mooie goals met snelle aanvallen gemaakt. Weer een hele leuke en leerzame wedstrijd. Eindstand: 8-20 in het voordeel van M.I.C.
Volgende week weer een weekje rust en op zaterdag 3 februari spelen we onze eerste thuiswedstrijd van 2024 tegen Wijnandia B1, ook weer zeker een spannende wedstrijd, tot dan!