ZwartWit DB1             MIC DB1         27-10

HC Groot Venlo DS2   MIC DS3          24-15

Gemini D1                  MIC D1            20-12

Handbal Someren DS1           MIC DS1          26-28

BFC DS3                      MIC DS2

DS1

Het is zondagmorgen 16 april weer tijd voor de dames 1 van MIC om in actie te komen. De laatste wedstrijd van het seizoen vond niet op de vertrouwde zaterdagavond plaats, maar op de zondagmiddag. Er werd verzameld om 11.00u om vervolgens allemaal richting Someren te gaan, want daar stonden de dames van handbal Someren al klaar. Na het fluitsignaal door 1 van de 2 scheidsrechters, die de wedstrijd floten, gingen de dames pittig van start. In het begin ging het gelijkwaardig op, de dames van Someren gingen er vol voor, wilden de gasten niet met winst naar huis laten gaan. Het spel werd soms, door beiden partijen erg fel gespeeld, de sfeer werd hierdoor ook wat grimmig. De dames zijn wel aan elkaar gewaagd, want de ruststand was 13 – 13. De 2e helft startten de dames van MIC weer sterk, liepen ook wat uit. Ze pakten de voorspong en bleven dit ook vasthouden, de dames van Someren deden hun uiterste best, vooral de laatste minuten liepen ze weer in en werd de voorsprong voor MIC weer kleiner, maar gelukkig konden de dames van MIC met de winst op zak weer richting huis. Eindstand 26 – 28. De 3e plek was daarmee gehandhaafd! Prima seizoen gedraaid dames.

Zoals hierboven aangegeven was dit de laatste wedstrijd van deze competitie, er staat wel nog een oefenwedstrijd en eindactiviteit op de planning, maar dan is het echt gedaan. Daarna kunnen de dames genieten van een mooie zomer en zich goed gaan voorbereiden op het volgend seizoen.

Ondanks dat het pas april is, willen we jullie via deze weg ook alvast een hele mooie zomer wensen en we zien u graag weer terug na de zomer in onze sporthal in Meerssen!

DS3

Vandaag op zaterdag avond hadden we onze laatste wedstrijd van het seizoen. 6 wedstrijden op rij nog niet puntloos naar huis gegaan. ( 1x 1 punt) we weten dat het erin zat om te winnen. Met de vaste M.I.C supporter Jean mee naar Venlo hadden we er zin in. Jammer genoeg begon de wedstrijd niet goed en zonder overtuiging. Er waren veel slordige fouten, en teamgevoel was ver te zoeken. We probeerde veel individuele acties te maken, maar door de 6-0 dekking van de tegenstander kregen we moeizaam de bal in hun goal. De tweede helft begon met veel geloof in onszelf en geloof in elkaar. Elkaar erg coachend binnen en buiten het veld, hielp ons terug te komen tot 13-12 . Door samenspel, elkaar een goal gunnen en samen vechten was het en vlagen leuk om te zien. Maar het lukte ons niet de gelijkmaker te maken. Door de 2de 2 minuten tijdstraf aan onze kant vielen we weer een beetje terug in ons spel van de eerste helft en kregen we ons niet meer herpakt. In de 2de helft was er ook  nog een flinke botsing met een speelster van hc groot Venlo, Sharona en Venië. Sharona met een dik oog en Venië met een dikke vinger konden de wedstrijd niet meer uitspelen. Veel beterschap voor hun. Uiteindelijk was het geloof weg. En is hc groot Venlo dik uitgelopen. Jammer dat we zo ons seizoen zo hebben afgesloten. Toch wil ik nog laten weten dat we trots mogen zijn wat we dit seizoen hebben laten zien. We zijn 5de geworden. 3 clubs, dames die al een tijdje gestopt waren, verschillende teams en met aantal dames die ons uitgeholpen hebben, hebben we laten zien dat je in 1 seizoen toch een hecht team kunt worden. Hierdoor hebben we ook een aantal wedstrijden gewonnen door als team te knokken. Chapeau dames 3. Iedereen die ons dit seizoen geholpen heeft bedankt. We hebben laten zien dat we niet alleen 1 team zijn maar ook 1 club!

Programma:

Op 14 mei spelen DA en DS2 de finale van het bekertoernooi in onze eigen hal! De wedstrijden zijn ’s middags om 13:15 en om 14:45. Tegen die tijd meer info.