MIC E2            V&L E4            4-19

MIC E1            Juliana E1        21-15

MIC D1            Juliana D1       15-20

MIC DS1          Bergeijk DS1   28-30

MIC DS3          BDC’90 DS1     23-16

MIC DS2          LimMid DS2    21-15

MIC E1- Juliana E1   21-15

Afgelopen zaterdag vond dan de laatste wedstrijd van onze competitie plaats. En omdat het voor de meeste teams de laatste wedstrijd was, waren alle jeugdteams aanwezig om elkaar onderling aan te moedigen. Daartussen zaten ook nog eens héél véél supporters, genoeg sfeer voor een ontzettende spannende en sportieve wedstrijd. De vrienden en familie leden van de E1 waren nog eens extra uitgerust met toeters, bellen en spandoeken. De wedstrijd begon in de eerste 10 minuten met steeds een gelijke stand. De teams waren goed aan elkaar gewaagd, het tempo lag hoog met veel snelle balveroveringen en dribbels naar voren.  Dat was zo bij MIC en Juliana het geval. Op het moment dat MIC de aanval op de helft van de tegenstander inzette, was het nog een uitdaging om de vrije speelster te vinden, er moest meer  beweging komen om zo de verdediging uit elkaar te halen. Dat ging na de rust al een stukje beter, meer samenspelen en meer beweging in het team zorgde ervoor dat er meer ruimte was om de keepster van Juliana uit te dagen. Het publiek moedigde de meiden duidelijk hoorbaar aan en dat gaf hun nog wat extra energie.

Nadat de eindstand op 21-15 eindigde, werd pas duidelijk bij de meiden dat zij, namens de club werden gehuldigd voor hun goede prestaties van het afgelopen seizoen. Iets wat zij zeer zeker hebben verdiend. Alle jeugdteams kwamen hun felicitaties brengen aan de meiden, ze waren helemaal verrast!

Na een polonaise in het kleedlokaal, samen frietjes eten in de kantine was het tijd om plaats te nemen op de VIP tribune in de zaal tijdens de wedstrijd van Dames 1. Met nog een kleine huldiging in de pauze werd het feestje langzaam afgerond in de kantine. We hebben allemaal een super feestelijke en sportieve dag meegemaakt. De trainingen gaan nog door, de wedstrijden zijn helaas gedaan. Wel hebben we nog enkele leuke toernooitjes te gaan. Zaterdag 10 juni sluiten we gezamenlijk met alle teams dit seizoen af. We verheugen ons nu alweer op het volgende nieuwe seizoen!