MIC D1            BFC D3            16-16

MIC DS1          PSV Handbal DS2        41-21

MIC DS3          HV Born DS2   23-18

MIC DS2          HV Born DS1   17-20

DS1

Zaterdagavond 18 maart ontvingen de dames van M.I.C. tegenstander PSV uit Eindhoven. Mede door het halfvastenbal was er niet veel publiek in de Sporthal. De matige sfeer in de hal werd door de dames van M.I.C doorgetrokken in het spel in de eerste helft. Na een goede eerste 5 minuten werd het spel steeds matiger en slordiger. Onze dames gingen mee in het trage spel van de tegenstanders die op deze manier altijd in de buurt bleven. Ondanks het mindere spel kwam de voorsprong niet echt in gevaar in de eerste helft. Ruststand 17-14.

In de tweede helft ging het tempo omhoog en begon het aanvalsspel te lopen. Dit resulteerde in een aantal mooie aanvallen en doelpunten. De dames van PSV hadden niet veel wissels en konden het tempo gewoonweg niet bijbenen. De voorsprong liep hard op richting de 30.  Demi had de eer om, na de zoveelste break, het 30e doelpunt te maken en moest dus op bitterballen trakteren.  Er was nog genoeg tijd om er een aantal doelpunten bij te maken en misschien wel de 40 aan te tikken. Met ontspannen spel en nog een aantal breaks liepen onze dames uiteindelijk uit naar een eindstand van 41-21. Leuk feitje van deze wedstrijd is dat alle speelsters een doelpunt gemaakt hebben. Proficiat! Door deze overwinning hebben onze dames de 3e plek stevig in handen.

Volgende week zaterdag staat de wedstrijd tegen Habo '95 op het programma in Boekel.

De volgende en laatste thuiswedstrijd staat  zaterdag 1 april op het programma tegen Bergeijk.