BFC D1            MIC D1            15-7

Vilt/BeQuick DC2       MIC DC1         2-11

BFC DS2          MIC DS1          29-22

ESC’90 DS3     MIC DS3          13-18

DS1

Afgelopen weekend moesten de dames, na een aantal weken rust, weer aantreden. Deze keer niet op de vaste zaterdagavond, maar werd er op de zondagmiddag gehandbald.

Onze dames werden deze keer in Beek verwacht, want de dames van BFC 2 stonden daar op hun te wachten. Het beloofde weer een mooie pot te worden, want de dames van BFC staan bovenaan in de poule.

Om 12.45u klonk het startsignaal. Onze dames gingen goed van start, het ging gelijk op, even pakte de dames van MIC de voorsprong, maar de dames van BFC pakten deze terug en gingen uiteindelijk de rust in met een voorsprong van 2 goals, stand: 11-9.

Vol goede moed gingen onze dames de 2e helft in. Maar ondanks de tactische tips van de coach startten de dames van MIC de 2e helft niet goed. Onze dames maakten teveel fouten, er werden ook snel achter elkaar verschillende ‘2 minuten’ gegeven, dit betekende dat ze op een bepaald moment nog maar met 4 dames in het veld stonden, dat deed het spel van onze dames geen goed. De gemoederen liepen hoog op, ook bij de coach van MIC. Helaas lukte het niet om het tij te keren en bleken de dames van BFC toch een tandje te zwaar. Ondanks het super keeperswerk van onze keepers lukte het niet om BFC nog in te halen, dus voor de 1e keer sinds lange tijd hebben ze verloren, eindstand 29-22. Helaas, maar de volgende week is er weer een nieuwe kans, de wedstrijd is dan nog een keertje op de zondagmiddag gepland, de dames van MIC moeten dan richting Maasbree, ze ontmoeten daar de dames 1 van BSAC. Dit belooft weer een spannende wedstrijd te worden, aangezien ze gaan strijden voor de 3e plaats in de competitie.

E1

Zondag was het vroeg uit de veren, de E1 ging op bezoek bij Gemini in Voerendaal. Met Mila als aanvoerster, Loes en Aynoa als keepsters en in hun midden de jarige Fleur hebben de dames van de E1 gewonnen. Het was een stevige wedstrijd. Van achterstand naar winst. Eindstand 16-20 voor MIC