E1        MIC E1             Zwart Wit E1#            13-14

D1       MIC D1            Margraten D1             10-22

DB1     MIC DB1         Margraten DB1          16-26

DA1     MIC DA1         BFC DA1                      17-25

DS1     MIC DS1          Margraten DS1           25-23

DS3     MIC DS3          Margraten DS2           25-22

DC1     BDC '90 DC1# MIC DC1                     18-12

DS2     MIC DS2          Zwart Wit DS1             16-26

Wedstrijdverslag
Hopelijk heeft u fijne feestdagen gehad? Via deze weg willen wij u in ieder geval nog een mooi, sportief en gezond 2023 wensen.
Het is inmiddels weer zaterdagavond 14 januari, dat betekent dat het ook weer tijd is voor de Super Saturday, deze keer werd deze mogelijk gemaakt door Taverne/speeltuin ‘t Koetshoes (wedstrijdbal), Il Fleure- Bloemenatelier (publieksprijs) en ALEX (woman of the match).
De dames I van MIC stonden thuis tegenover de dames van Margraten I.
Na het groeten kregen de welpjes van de week, deze keer waren dat Fiene & Noa, allebei de kans om een schot op doel te wagen. Na het applaus van de toeschouwers ging de wedstrijd dan echt van start.
Onze dames begonnen aardig en kwamen snel op voorstand, maar halverwege de 1e helft kwam Margraten toch weer bij en kwamen ze gelijk te staan. Dit lieten onze dames niet op zich zitten en ze gingen dan ook met 1 goal voorsprong de rust in, tussenstand 13-12.
De 2e helft ging wat gelijk op, de dames hielden het spannend, maar MIC hield de voorsprong uiteindelijk vast en mede door wederom heel goed keeperswerk van de dames van MIC rondden ze de wedstrijd positief af, uitslag 25-23. De 1e wedstrijd van het seizoen is ‘in the pocket’, proficiat dames!
Volgende week mogen onze dames richting Panningen, ze ontmoeten daar de dames van BEVO 2.

Donderdag 19-1

18:00    Wijnandia DC1    MIC DC1