DC1     Margraten DC2           MIC DC1         22-14

D1       MIC D1            V&L D2                       4-14

DB1     MIC DB1         Rapiditas DB1             17-25

DA1     MIC DA1         Noav DA1                   16-27

DS1     MIC DS1          Habo’95 DS1               28-31

DS3     MIC DS3          Zwart Wit DS2             14-22

DS2     MIC DS2          Noav DS2                    9-13

DS1

Zaterdagavond 3 december, weer een super saterday, deze week mogelijk gemaakt door de sponsoren Zenn Zien (huid & voetverzorging) en traiteur Smits (uit Rothem).

We maken ons op voor een spannende wedstrijd, want de dames van MIC staan tegenover de dames van HABO’95 (de nr 3 tegen de nr 2).

Nadat de welpjes van de week, deze keer waren Mila en Lauren de uitverkorenen, allebei een supermooie goal gemaakt hebben klonk al snel het startsignaal. En van start gingen ze, wat een power, de 1e goal (helaas van de tegenpartij) zat er al heel snel in, maar onze dames waren zeer alert en al heel snel kwam het antwoord met een goal van MIC. Het tempo lag erg hoog en het was genieten op de tribune. Mic bleef lange tijd de voorsprong houden tot een paar minuten voor rust, toen kwamen de dames van HABO snel dichterbij en pakten zelfs de voorsprong.

Na de rust begon MIC wat minder sterk, het verschil in goals werd snel groter, de wedstrijd leek gespeeld, maar onze dames herpakten zich goed en liepen weer in op de stand, de winst was weer in zicht, maar helaas was de 2e helft niet lang genoeg en was de winst niet meer haalbaar. Stand: 28-31.  Ondanks verlies hebben onze dames goed gestreden en was het de beloofde spannende wedstrijd geworden.

Volgende week zaterdag moeten onze dames weer een eindje rijden richting Bergeijk, dan wordt er gehandbald tegen Bergeijk DS1.

DB1

Op zaterdag 3-12-2022 was er een spannende wedstrijd tussen M.I.C dames B1 en Rapiditas dames B1. Na 10 minuten staat Rapiditas al
met 3 punten voor, namelijk met 3-6. De tegenpartij is duidelijk de sterkste in de rust was het 7-12. M.IC kwam in de 2e helft sterk terug met op een gegeven moment zelfs 15-15. Helaas was dit maar van korte duur. De wedstrijd eindigde met 17-25 voor Rapiditas, we kunnen terugkijken op een eerlijke en sportieve match.