E2        MIC E2            ESC’90 E1                               3-23

E1        MIC E1            Esia E1                                    18-7

D1       MIC D1            ESC’90 D1                               1-18

DC1     MIC DC1         V&L DC3                                 10-10

DB1     MIC DB1         HC Groot Venlo DB2              21-23

DA1     MIC DA1         HC Groot Venlo DA1              34-19

DS1     MIC DS1          BSAC DS1                                35-25

DS3     MIC DS3          V&L DS3                                 29-13

DS2     MIC DS2          Gemini DS1

DS1

Zaterdagavond 19 nov 2022 Sporthal Marsana, weer tijd voor een nieuwe Super Saturday, deze week mede mogelijk gemaakt door onze sponsors ‘Style bij Lynn’ en ‘JOR Sports & More’.

De dames van MIC ontvangen de dames van BSAC, die er inmiddels al een aardig ritje op hebben zitten (Maasbree).

Wederom waren er vanavond 2 welpjes van de week, deze keer waren dat Aynoa en Luka. 2 vriendinnen die in de E1 van MIC spelen. Nadat ze allebei een mooi doelpunt hadden gescoord mochten ze van de bank meegenieten van het spel van onze dames. Die vol actie en temperamentvol van start gingen. Binnen een halve minuut lag de bal al in de goal van de tegenstander..  de toon was gezet! Dit zette zich tijdens de 1e helft ook voort.

MIC ging met een mooie voorsprong de rust in.

De 2e helft startte wat minder goed voor MIC, de dames van BSAC kwamen gevaarlijk dichtbij, maar gelukkig werd het hoofd koel gehouden en liep de voorsprong toch weer verder uit voor de dames van MIC. Zeker ook door het voortreffelijk keeperswerk van onze keepers. De nodige ballen (waaronder een paar 7 meters) werden gestopt, top! MIC eindigde dan ook met de winst op zak: 32-25, proficiat dames!

Volgende week wordt het een eindje rijden, richting Eindhoven, dan gaan ze op bezoek bij PSV handbal, tot volgende week!

DS3

Mic dames 3- V en L dames 3

Met het wedstrijdformulier invullen kwamen we erachter dat we een goed gevulde bank hadden. Met wel geteld 4 begeleiders. De wedstrijd begon wat stroef. We hebben ons goed herpakt. En liepen we in de eerste helft een beetje uit. De 2de helft begonnen we erg sterk. Met goed samenspel, aanzetten vanaf de hoeken en ons eigen pietertje bleven we scoren. Wat je de laatste wedstrijden ziet is dat we steeds meer een team worden. Samen staan we sterk en plezier staat voorop. Deze wedstrijd had 1 speelster het vizier erg scherp. 10 keer heeft Danja het net gevonden!! De eindstand is 29-13 . Beterschap voor Renske en Ellen.

DA

Ons team heeft het zaterdag opgenomen tegen de dames van Venlo A1. Een zeer pittige wedstrijd, vooral voor onze cirkels. Op momenten ook onsportief.

Uit deze wedstrijd zijn mooie acties gekomen, ook is er ontzettend goed gekeept door onze keeper Sam. Op sommige momenten slordigheden, maar hierna weer snel opgepakt. Veel gescoord met als eindstand 34-19.

B1

Zaterdag stond de wedstrijd tegen HC Groot Venlo DB2 op het programma. Met een goede voorbereiding gingen we van start. De eerste paar minuten hadden we het in de aanval heel moeilijk. De verdediging stond goed maar toch was Venlo net wat beter. Onze jarige jop Eliarie maakte het eerste doelpunt. Na een flinke achterstand kwamen we goed terug en stonden we er als een sterk team en hebben we gevochten voor een ruststand van 11-11. De 2de helft ging heel goed we scoorden veel en stonden in de verdediging heel goed, maar toch was de opbouwer van Venlo heel sterk. We liepen gelijk op en de laatste 30 seconde kwam M.I.C. aan de bal maar we verzuimde om te scoren en verloren de bal, waardoor de tegenstander het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte en de eindstand werd 21-23 voor HC Groot Venlo. Volgende week staat BFC B1 op het programma. We gaan er alles aandoen om de 2 punten mee naar Meerssen te nemen.

E1

Afgelopen zaterdag waren weer veel fans gekomen naar onze thuiswedstrijd tegen ESIA. Het leek wel of ESIA met 2 teams was afgereisd naar het diepe zuiden.

Maar liefst 12 spelers zaten op de bank, waardoor er regelmatig verschillende tegenspelers tegenover onze meiden stonden. Een goede concentratie was nodig, want wie moet ik nu weer verdedigen? Net stond nog iemand anders tegenover mij? Maar lang nadenken was er niet bjj, de meiden waren in de verdediging super alert op het onderscheppen van de bal en dat leidde tot veel balbezit en snelle tegenaanvallen. De meiden vlogen weer over het veld. Er werd goed overgespeeld en altijd was wel iemand die een plekje vond waar zij goed vrij stond. Dat werd goed gezien door de anderen van het team.

Onze keepers Loes en Mila hebben goed gekeept, mooie reddingen verricht!

Het was een wedstrijd met continue actie, leuk om te kijken!

Eindstand 18-7

Zaterdag 26-11

11:15  F          BFC F3            MIC F1

11:55  F          BFC F2             MIC F1

12:55  F          MIC F1            V&L F4

13:00  DC1     MIC DC1          Brunssum DC1

14:30  D1       BFC D3            MIC D1

17:10  DB1     BFC DB1          MIC DB1