DS1     Vios (H) DS1    MIC DS1          20-21

E1        Vilt/Be Quick E1#       MIC E1            7-21

D1       Vilt/Be Quick D1#       MIC D1           19-6

DC1     Vilt/Be Quick DC2       MIC DC1         19-14

DB1     Posterholt DB1           MIC DB1         23-9

DA1     Vilt/Be Quick DA1       MIC DA1         14-20

DS3     Gemini (V) DS2           MIC DS3          30-19

DS2     Vilt/Be Quick DS1       MIC DS2          26-13

DS3

Gemini. 2- MIC 3

We begonnen sterk en opende de score. In het begin was er samenspel en bleven we bij tot 4-3. Gemini verdedigde erg open en gretig, waar we veel moeite mee hadden en niet van konden profiteren. We kregen geen grip op het snelle spel van Gemini, maakte veel onnodige fouten en hadden moeite om het samenspel door te zetten. Hierdoor liepen we al snel achter de feiten aan. Pas in de laatste 15 minuten kregen we grip in de dekking, met daarachter een goed keepende Kim. We kregen weer plezier en dat zag je terug in het spel. De laatste drie doelpunten waren dan ook voor ons. Dit was echter veel te weinig voor het betere Gemini en een nog zoekend 3e (samenstelling van 3 verschillende teams van verschillende verenigingen). Eindstand 30-19. Jammer, maar niet getreurd, op naar de volgende wedstrijd! We weten waar we aan moeten werken, 1 team 1 taak.

Vilt/Be Quick A1 - M.I.C. A1

Ondanks dat Berg voor veel mensen rechtstreeks sneller was, hebben we ons als team in Meerssen verzameld. De spanning zat er bij ons allemaal erg in, maar we hebben voordat de wedstrijd begon nog een klein feestje gebouwd in de kleedkamer. Vilt speelde vandaag de eerste competitiewedstrijd, wij onze derde al.

Om 2 uur werd het startschot gelost. Het liep aan beide kanten erg goed en we gingen gelijk op. Vilt heeft een hele tijd voorgestaan maar uiteindelijk stond het in de rust toch 8-9 voor ons. 5 minuten na de rust kregen we steeds meer een voorsprong. Ondanks wat slordige momenten aan beide kanten hebben we toch gewonnen met 14-20. De 2 punten hebben we mooi mee teruggenomen naar Meerssen.

Voorlopig een paar weken geen wedstrijden meer maar begin november nemen we het weer op tegen Bevo.

Dames PosterholtB1- MICB1
Terwijl de rest van de teams allemaal in Berg bivakkeerden, moesten wij heel Limburg door om uiteindelijk te belanden in het dorpje Posterholt. Op dit moment de nr1 van de ranglijst met 2 ruime overwinningen achter hun naam. Met een volle bank was daarop het enige antwoord om op de snelle tegenaanval te gaan spelen. Posterholt opent de score en lijkt makkelijk uit te lopen. Nadat we echter van een 6-0 snel overgaan op een 5-1 komen ook de kansen voor MIC. Met een paar mooie aanvallen weten we terug te komen tot 4-5. Daarna lukt het echter niet om de verdediging op orde te krijgen en weet Posterholt alsnog ruim uit te lopen. Aanvallend weten we het gaatje niet te vinden. Met een ruststand van 15-5 moeten we in ieder geval proberen de schade zoveel mogelijk te beperken. Verdedigend moeten alle zeilen worden bijgezet en soms gaat dit gepaard met fysiek hard spel. Het duurt maar liefst 10 minuten voordat we weer weten te scoren, maar ook Posterholt scoort minder makkelijk. Met een eindscore van 23-9 is in ieder geval duidelijk dat de dames moeten gaan sleutelen aan het scorend vermogen. Er waren zeker ook goede momenten, dus deze vooral vasthouden en op naar de eerste overwinning tegen Bevo, zaterdag 29-10 in Meerssen!

E-jeugd

De meiden waren deze week te gast bij Vilt be Quick in Berg en Terblijt. Het was vroeg opstaan op de zondag, om 10u begon de wedstrijd. Deze wedstrijd stonden Loes en Luka in de goal, met Mila als aanvoerder. Binnen de eerste seconde van de wedstrijd stonden de meiden bijna 1-0 achter, ze moesten nog wakker worden. Gelukkig werden ze wakker geschud. Bij rust was de tussenstand 3-8 voor MIC. De dames hebben weer het mooie samenspel laten zien. De eindstand had nog meer kunnen zijn, er werden wat doelpunten afgekeurd door te veel stappen. Het was weer een mooie wedstrijd, met veel publiek! De eindstand was uiteindelijk 7-21.

Zaterdag 29-10

13:30  E2        MIC E2             Born E1

14:25  E1        MIC E1             Vlug en Lenig E3

15:20  D1       MIC D1            Born D2

16:05  DC1     MIC DC1          Wijnandia DC1

17:05  DB1     MIC DB1          Bevo DB2

18:45  DA1     MIC DA1         Bevo DA1

20:30  DS1      MIC DS1          Swift (H) DS1