DS1     MHV DS2        MIC DS1          16-26

DC1     MIC DC1         Vilt/Be Quick DC1      10-21

DS3     Gemini (V) DS2           MIC DS3          15-20

D1       MIC D1            Vilt/Be Quick D1         11-30

DC2     MIC DC2         Vlug en Lenig DC3      23-24

DC1     MIC DC1         Margraten DC2          20-12

DB1     MIC DB1         Vlug en Lenig DB3      23-20

DA1     MIC DA1         HC Groot Venlo (V) DA1         35-20

MIC C1

De komende weken worden heel wat ‘coronawedstijden’ ingehaald. Daardoor moesten we tweemaal aan de bak, eerst tegen Vilt Be Quick en vervolgens tegen Margraten.

Van Vilt/BQ weten we dat het altijd een lastige tegenstander is. De beginfase voelde echt als een derby. Hard tegen hard, wat veel vergde van de conditie van de meiden. Toch wist Vilt wel de gaatjes te vinden, wat ons maar niet lukte. In de aanval gingen we niet genoeg voor onze eigen kansen. Deden we dat wel, dan was er helaas teveel balverlies. Ondanks het harde werken, stonden we met rust al met 3-11 achter. De 2e helft was iets beter, maar conditioneel en scorend vermogen komen we gewoon tekort tegen dit goed op elkaar ingespeelde team. Eindstand 21-10. Tegen Margraten een heel ander verhaal. We weten dat we hiervan kunnen winnen, maar zonder onze vaste keepster Pascale, waren we toch wel nerveus. We werden verrast door hun manier van verdedigen. In het begin van het seizoen heel offensief en nu opeens allemaal met de hakken op de 6 meter. Er wordt dan vergeten dat men gewoon eroverheen moet schieten. Margraten wist wel tweemaal te scoren. Dit was echter het enige moment waarop Margraten op voorsprong stond. Maud en Jill D vonden toch kleine gaatjes en zorgden ervoor dat we snel langszij kwamen. Ruby en Sjuulke gingen eindelijk van afstand schieten en scoren en Jill C bepaalde de ruststand op 10-6. De 2e helft was een uitgemaakte zaak. Zowel Eliarie en Jill C vervulden hun keepersrol prima en lieten beiden maar 6 doelpunten door. In de 2e helft wisten we wederom 10 maal te scoren en door de goede samenwerking in de verdediging kon Margraten niet meer scoren dan in de 1e helft. Een mooie eindzege van 20-12. Komend weekend weer 2 wedstrijden waarbij we tot het gaatje moeten gaan, maar deze 2 punten zijn ‘in the pocket’!