DS2     MIC DS2          Meos DS2       20-13

DC2     MIC DC2         SVM DC2         13-17

DC1     MIC DC1         SVM DC1#       12-12

DB2     MIC DB2         Born DB2        20-2

DB1     MIC DB1         Born DB1        17-17

DS2     MIC DS2          Sittardia DS1   13-20

DS1     MIC DS1          Bevo DS2        25-10

DA1     MIC DA1         BFC DA1          20-13

Dames C1 M.I.C.C1-SVMC1

De belangrijkste boodschap aan de meiden was om de stijgende lijn, die vorige week was ingezet tegen de koploper, vooral vast te houden. Ook wisten we dat de cirkel (genaamd yo?)van SVM vorige keer te makkelijk kon scoren, dus Eliarie wist wat haar te doen stond. SVM opent de score, maar MIC heeft meteen aansluiting door een mooi doelpunt van Sjuulke. SVM en MIC blijven elkaar opvolgen. Onze verdediging doet wat het doen moet, waardoor de cirkel bijna geen bal kan ontvangen Tot tweemaal toe komen we op voorsprong, maar steeds opnieuw vindt SCM weer de aansluitingstreffer, waardoor we met een 8-8 gelijke stand gaan rusten. Een zinderende 2e helft.

Het scoren verloopt aan beide kanten erg moeizaam. MIC speelt zich wel nog mooi vrij, maar laat veel kansen liggen. Ines, die met haar lange armen de nodige balletjes onderschept, kan anderen aanspelen die in de breack gaan. Helaas wordt er dan slordig afgespeeld of belanden de ballen recht op de keepster of naast het doel. Iedere keer is het weer een gelijke stand. Zal het ons dan toch lukken om vandaag eindelijk weer eens een puntje, of 2 te pakken? Bijna iedereen pikt haar doelpuntje mee en achterin staan Arya, Eliarie en Jill C als pitbulls te verdedigen. Met nog 1 minuut te spelen maakt Maud 12-11. Toch weer SVM die er snel weer 12-12 van maakt. In de laatste aanval weet Jill D met een mooie schijnbeweging nog eenmaal te scoren, het publiek wordt uitzinnig! Helaas wordt het doelpunt afgekeurd. Wel of geen cirkel, het deed er niet meer toe, er stond 12-12 op het scorebord. Maar wat een teamwork vandaag, super geknokt dames en gelukkig toch beloond met 1 punt. Dit smaakt naar meer!

DB2

Eindelijk weer in eigen hal, voor eigen publiek mogen spelen! Born mocht de wedstrijd starten bij het eerste fluitsignaal. Na 30 seconden wist Anne de bal al te onderscheppen en met een snelle break werd door Sterre de score geopend. De dames speelden snel rond en in de eerste helft wisten Anne, Silke, Lieke, Sophie en Sterre te scoren. Ruststand 8-0. Doel van de tweede helft was gewoon door op dezelfde manier. Zo gezegd, zo gedaan. Sophie, Bente, Anne (penalty), Lieke en Juna wisten onze aanvallen goed af te ronden. De laatste 2 minuten werden geclaimd door onze beide hoeken; Sophie en Silke wisten deze laatste minuten nog 3x te scoren! Eindstand 20-2.

Wedstrijdverslag M.I.C. E2 – Margraten E2

Weer heerlijk, een thuiswedstrijd met veel enthousiast publiek. Verschillende generaties kwamen onze dames aanmoedigen. De wedstrijd begon met een gelijke strijd. Beide teams verdedigden fanatiek en door de snelle aanvallen van beide partijen was het een wedstrijd waar heel veel in gebeurde. Het was best wel een flinke portie aan beweging, van beide kanten. Maar ineens was er aan de kant van onze meisjes een terugval. Het leek wel of ze alles wat ze geleerd hebben de afgelopen weken en goed hebben laten zien tijdens de trainingen, verdween als sneeuw voor de zon. De bal werd verkeerd afgespeeld, dit werd gelijk afgestraft door de tegenpartij die dat goed in de gaten had. Het lukte ook niet meer om naar voren te spelen, waar toch wel heel vaak iemand van de dames vrij voor doel stond, het was een beetje chaos. Het gonsde van aanwijzingen van enthousiaste meegereisde supporters vanaf de tribune. Het was super spannend, iedereen probeerde de meiden te steunen en aan te moedigen, maar het wilde niet meer lukken. Ook deze wedstrijden zijn er wel eens bij, beetje teleurstelling hoort erbij. Maar geeft wel weer de energie om het de volgende keer weer beter te doen! Ook daar waren de meisjes het wel mee eens. Niet getreurd, we gaan er weer een weekje goed tegenaan en volgende week staan ze er weer!!!!!!

Donderdag 17-3

19:30  DS2      MIC DS2          Gemini (V) DS1