DC1     MIC DC1         BDC'90 DC1    19-32

DC1     SVM DC1 – MIC DC1              18-15

DC2     SVM DC2 – MIC DC2              16-17

DS2     Sittardia DS1 – MIC DS2        25-21

DS1     Bevo DS2 – MIC DS1             23-19

DS3     MIC DS3 – Minor DS1            18-14

Dames C1.

Nog even genieten nu het nog kan moeten we gedacht hebben, 2 wedstrijden in 1 week. Allereerst afgelopen woensdag de inhaalwedstrijd tegen koploper BDC. Voor wie de oranje dames heeft gezien tegen Noorwegen, nou zo dus. In de eerste helft leken we nog wel bij te benen, was dit echt de koploper? Door slordig spel aan beide zijden was de ruststand 10-12. In de 2e helft was het echter hele andere koek. Voordat we het wisten tikte BDC al de 30 aan en met een ruime zege van 19-32 konden zij terugrijden naar Landgraaf. Wij moesten deze kater snel omzetten in iets positiefs tegen SVM, de nummer 3 van de ranglijst. Heel vroeg was het afgelopen zaterdag, in de altijd ijskoude hal van Munstergeleen.  Gelukkig was er dit keer sprake van heel ander spel. Ook al kwam SVM wel op voorsprong en bleven ze dit ook, we bleven wel in hun kielzog. 10-6 met rust. Ondanks wederom het vele balverlies aan beide zijden, pakten we het oude, snelle spel weer op. Maakten we met momenten mooie combinaties en deed iedereen een duit in het zakje.  Dit resulteerde in een vermakelijke wedstrijd, waarbij we in de 2e helft zelfs bijna gelijk kwamen. Helaas lukte dat net niet, maar op papier hadden wel meer doelpunten gescoord in de 2e helft. Goed gedaan dames, met opgeheven hoofd konden we de hal verlaten. Eindstand 18-15.