D1       MIC D1            Vlug en Lenig D1        11-16

DB2     MIC DB2         LimMid DB1               20-8

DB1     MIC DB1         Bevo DB1                    12-19

DS2     MIC DS2          ESC'90 DS1                 11-19

DS1     MIC DS1          MHV DS2                    28-27

MIC 1 – MHV 2   28-27 (14-17)

Het was geen mooie wedstrijd maar de spanning vergoedde veel. Na een eindsprint trokken de dames de overwinning over de streep.

MIC opende furieus en na zeven minuten stond het 5-1. Hierna kreeg MHV meer controle over het spel en trok de stand bij 7-7 weer gelijk.

Vooral de linker- en midden opbouwer van de tegenstander met samenspel met hun cirkel deed MIC pijn. Veelvuldige technische fouten zorgden er eveneens voor dat MHV bij rust kon uitlopen tot 14-17.

Na de thee hetzelfde spelbeeld, de thuisclub worstelde met haar vorm en bij 17-22 gaf niemand nog een cent voor een overwinning.

De laatste 15 minuten gingen in en alle reserves werden aangesproken om toch nog een goed resultaat te behalen.

Met tussenstanden van 20-23 en 24-24 gingen de laatste 3 minuten in. Zou het dan toch nog kunnen?

25-24, 26-24, 26-26 en de laatste anderhalve minuut ging in.

27-26, dan strafworp voor MIC. Demi mist maar in de rebound is het wel raak……………28-26, de klok tikt naar het einde en met nog 3 seconden te spelen mag MHV de aansluitingstreffer scoren maar is de overwinning voor MIC.

Opluchting en kreten van blijdschap klinken door een sfeerloze, zonder publiektoegankelijke hal.

De overwinning wordt in het kleedlokaal gevierd, hoelang ?………..is bij de schrijver van dit stukje niet bekend.

DB2

Zaterdag thuis tegen LimMid DB1, helaas weer met een lege tribune!

Wij waren onze muziekbox vergeten, maar gelukkig had de tegenstander hem wel bij zich, waardoor de warming up toch net iets gezelliger is. We dachten nog even aan een afleidingsmanoeuvre van LimMid, toen de Klomp-versie van Johnny Depp door de boxen schalde, maar we lieten ons er niet door van de wijs brengen!

We waren gebrand op de overwinning en hadden ons voorgenomen datgene waarop we hard op oefenen in de training, nu ook in praktijk uit te voeren. En dat verliep redelijk! Na 3 minuten opende Silke de score en de ballen bleven het net vinden, na 10 minuten al 6-1. Vanuit alle posities wisten onze dames te scoren; door Lieke en Anne een penalty benut, Maud en Sophie beiden vanaf de linkerhoek buitenom mooi langs de verdedigster, Juna en Nina met een aantal sprongworpen over de verdediging en ook Fleur zag kans om een schot te wagen. Door Britt nog een penalty van LimMid gestopt, die helaas in de rebound alsnog heel knullig de goal in rolde. Maar niet getreurd, eindstand 20-8, de punten blijven in Meerssen, dus uiteraard bitterballen in de kantien van Frans om de overwinning te vieren!

Woensdag 24-11

17:15   DC1     MIC DC1          BDC'90 DC1#

Zaterdag 27-11

10:00   DC1     SVM DC1 – MIC DC1

11:00   E1        SVM E1           -           MIC #2

11:20   DB2     HV Born DB2   -           MIC DB2