week 2125

week 2125

Vilt Be-QuickC1- MIC C2
Wij hadden vandaag de primeur, na maanden weer een sporthal van binnen kunnen bekijken. De tegenpartij was alweer een hele tijd binnen aan het trainen. Wij waren ondertussen gewend aan kunstgras. Dit was ook wel terug te zien in deze eerste wedstrijd. Iedereen moest weer wennen en met name conditioneel hadden de meiden het zwaar. Verdedigend werd er flink aangepakt, in de aanval wilde het de eerste helft nog niet zo lukken. Iedereen leek op elkaar te wachten, er kwam weinig eigen initiatief. De ruststand was 7-4, dus MIC moest er flink tegenaan in de 2e helft om wellicht nog een puntje, of 2 te bemachtigen. Het werd meer een wedstrijd in die 2e helft, de meiden werden gretiger, wilden sneller naar voren, maar hierdoor kwam er ook meer balverlies. De kopjes gingen omlaag, er werd gemopperd op elkaar, waardoor het net niet lukte om langszij te komen. Pascale hield de schade aan MIC’s zijde beperkt, waardoor we onofficieel de 2e helft hebben gewonnen, het voelde echter als een klein katertje. Hopelijk geeft dit wel hoop voor onze eerste en enige thuiswedstrijd volgende week! Eindstand 11-9.