D1        BDC '90 D1      MIC D1                        17-5

C1        Beekse Fusie Club DC2#          MIC DC1          7-14

B2        ESC'90 DB2      MIC DB2                                  6-7

B1        ESC'90 DB1      MIC DB1                                  16-6

DS3      Gemini (V) DS2            MIC DS3                      14-15

A1        Rapiditas DA1   MIC DA1                                  17-19

C2        Olympia (B) DC1          MIC DC2                      15-8

DS1      Vlug en Lenig DS2        MIC DS1                      32-21

DS2      Olympia (B) DS1          MIC DS2                      19-27

ESC B1- MIC B1  16-6  (9-0)

Een dompertje kun je wel stellen met een dergelijke seizoenstart. Iedereen was er klaar voor, de sfeer was goed, de wisseltjes en nummertjes waren ingestudeerd. Maar na drie snelle tegendoelpunten en een tijdstraf binnen 2 minuten leek het al snel einde oefening en dat bleek ook. De eerste helft kwamen we er nooit doorheen. Zoals de scheids achteraf stelde, fysiek en qua massa niet tegen de opponent opgewassen. Geen schande, een jong team, niet op elkaar ingespeeld etc. maar het was me wat te mak. De ruststand was ontluisterend, 9-0 achter, tegen die uit Stein/Elsloo. Complimenten voor de onzen die zich niet lieten ontmoedigen en die weliswaar te laat de schroom van zich af speelden.  De 2e helft werd uit een ander vaatje getapt. Moed werd geput uit een aantal mooie combinaties, enkele benutte strafworpen en vechten tot de laatste seconde ondanks een bittere nederlaag. Zal de belofte aan een glas wijn en een tuutjse chips ook wel aan hebben bijgedragen. Eindstand 16-6. Een “kleine” nederlaag in de 2e helft van 7-6 is positief gedacht. Laten we ons hieraan vasthouden, er stonden meer gelijkwaardigere teams en de bal werd beter gevangen. Beter gecombineerd in de aanval, defensief lijkt het beter te kunnen. Zal ook wel moeten wanneer we Frans de volgende week in de kantine moeten ondersteunen in verband met de derde helft. Nu werden we in een bomvol restaurant ontvangen met een lekkere schnitzel. Benieuwd wat François hier tegenover kan stellen? De wedstrijdkleding is weer lekker fris en schoon dus de dames kunnen volgende week knallen. Dat zijn ze ook vast van plan, dames succes maar weer! Doelpuntenmaaksters: Tessa en Venie (2), Robin J en Nina (1).