E1        Brunssum E1    M.I.C. E1#  14-15

DB1     Olympia/Juliana DB1     MIC DB1   15-5

DA1     Sittardia DA1    MIC DA1   15-25

DS1     Vlug en Lenig DS2        MIC DS1   25-15

ESC'90 C3 - MIC C2

De hele wedstrijd kan samengevat worden als chaotisch, het begint bij de start van de wedstrijd als blijkt dat het scorebord niet werkt. De wedstrijd wordt een paar keer stilgelegd.

De dames van MIC beginnen sterk met in de eerste 5 minuten de voorsprong te nemen met 5 punten. (Lieke, Fleur, Venië en Sophie)

Hierna wilde het niet meer zo lukken en na een aantal mislukte breaks weet Sophie dit te keren met een mooie break naar Lieke die de bal weer in het doel krijgt. Onze nieuwe speler Maya maakte haar debuut met maar liefst 2 punten.  Ook Lotte weet het doel te vinden en MIC staat voor met 0-7. We krijgen maar liefst 2 zeven meters tegen in de eerste helft maar Britt hoeft maar een keer in te grijpen. Het tempo zakt een beetje uit de wedstrijd en  ESC'90 ziet kans 2x te scoren. Er is veel balverlies aan ESC'90 kant en MIC komt in de laatste minuten terug met 2 punten (Sterre, Silke). Net voor het fluitsignaal voorkomt Sterre met een mooie sprint een break bij de tegenstander.

MIC is echt een maatje te groot voor ESC'90. We gaan de rust in met 11-2

De tweede helft wordt er niet gewisseld van doel.(?) Er zijn direct kansen voor MIC maar die worden niet gepakt. De tegenstander is een stuk feller als in de eerste helft. Ook nu is er veel balverlies maar nu aan beide zijde. Zowel Venië als Fleur weten uiteindelijk weer het doel te vinden en aan de kant van ESC'90 worden de kansen niet goed benut. De doelpalen zitten de dames van beide partijen  flink in de weg. Het chaotisch spel brengt het publiek een beetje in de war. Uiteindelijk grijpen Lotte en Floor hun kans om weer verder uit te lopen en na een overtreding aan MIC kant, wat ons een gele kaart oplevert, stopt Britt een 7 meter. Sophie sluit in de laatste minuut af met het laatste punt. Eindstand 19-2.