D1          SVM D1#             MIC D1    17-13

DS2 Beker          Margraten DS2  MIC DS2   19-25

E1           Margraten E1#  M.I.C. E1#   8-14

DB1        Beekse Fusie Club DB2#                MIC DB1   11-4

DC1        Noav DC2            MIC DC1   15-22

DS2        Blerick DS1          MIC DS2   18-20

DS1        Noav DS1             MIC DS1   17-16

DA1       LimMid DA1       MIC DA1   14-32

D1          Sittardia D2        MIC D1    8-13

DS3        Noav DS3             MIC DS3   13-21

E2           Olympia E1#       MIC E2   16-7

BFC B2  - MIC B1   11-4  (3-2)

De Derby in Beek mondde uit in een kleine teleurstelling. Vooraf waren onze meiden winstkansen toegedicht en op basis van de eerste helft leek dit ook een reële optie. Er werd goed verdedigd en wat opviel was voorin de roulatie met bijbehorende loopacties waarop de opponent geen grip kreeg. Het grote manco was echter het benutten van de vele kansen. Het afronden hiervan was vandaag niet aan onze meiden besteed. En zo lieten die van ons na om zichzelf te belonen, en hierdoor niet met een paar doelpunten voorsprong de rust in te gaan. Integendeel, een 3-2 achterstand was het gevolg. BFC kwam na rust sterker uit de startblokken, en sloeg al snel een gaatje dat een gat werd. Zo speelden onze meiden na rust al snel een kansloze wedstrijd. Ondanks het ultieme redmiddel aangeboden door de vader van Lieve, een tuitje chips! Het mocht niet baten. Overigens gingen onze meiden door met het missen van vele kansen zodat de wedstrijd nooit meer een wedstrijd werd. Wel een beetje geflatteerd. Het enige lichtpuntje waren de drie benutte strafworpen van Tessa wat dan ook overigens betekende dat maar een velddoelpunt werd gescoord. Enfin, in dit verband een match om snel te vergeten. Meiden volgende keer beter!! Doelpunten: Tessa (3) en Lieve.

SMV D1 – MIC D1 ​17-13

Vandaag de topper uit de competitie, de nummer 1 tegen de nummer 2 : SVM – MIC

Uitgestelde wedstrijd die gepland stond voor 5 januari j.l.

Deze datum kwam onze dames en heren niet uit, want dit wat kort na de feestdagen en geen trainingen gehad, dus tactisch en conditioneel  niet optimaal kunnen voorbereiden op deze kraker.

Ook wat afmeldingen voor die datum besloot onze technische staf tot uitstel.

Nou vanaf deze plaats kan ik mededelen, goede keuze!

MIC maakte het de koploper behoorlijk lastig. In de eerste helft had MIC het moeilijk, met name het felle verdedigen en duwen van SVM , daar had MIC geen antwoord op.

SVM heeft daarbij een paar speelsters rondlopen die het verschil kunnen maken, die er in de eerste helft dan ook vaak vrij voor ons doel verschenen.

De scheidsrechter die de wedstrijd goed aanvoelde moest een paar keer ingrijpen op het te fel verdedigen van SVM en het constant in de rug duwen van onze toppers in de eerste helft.

Bij rust was de stand niet in het voordeel van MIC en een verschil van 7 doelpunten. In de rust kregen de dames en heren een peptalk en tactische aanwijzingen van onze technische staf.

De tweede helft, een fris en herboren MIC, niet te vergelijken met de eerste helft. En zo werd het SMV dan ook flink moeilijk gemaakt. Diverse strafworpen en goed combinatie spel leidde er toe dat MIC aardig teug kwam in de wedstrijd, zo snel dat de vliegende reporter niet kon bijhouden door wie en hoe vaak er gescoord werd. (excuses hiervoor)

Door een puike 2de helft te hebben gespeeld t.o.v. de eerste helft is de einduitslag 17-13 geworden.

Dit is een zeer knap resultaat, vooral als je naar de stand kijkt mbt doelsaldo. SMV heeft een doelsaldo van +80 en MIC +24. Als je dan13 keer scoort tegen dit team heet dat : CHAPEAU!!

Nu op naar de volgende wedstrijd zondag 19 januari a.s. uit tegen Sittardia D2

Hopend op weer veel meereizende toeschouwers!!

De vliegende reporter

Sittardia D2- MIC D1 8-13

Vandaag was het weer een zeer spannende wedstrijd!

De tegenstanders deden alles, vooral veel fysiek, om te winnen, maar de MIC spelers waren niet onder de indruk en bleven gewoon sportief spelen.

Beide teams hebben diverse keren geprobeerd te scoren maar de 1e goal werd gescoord door MIC!

Daarna werd er nog een paar keer gescoord.

De 1e helft bleef het niveau gelijk en eindigde het met 4-5.

Na de rust speelden Sittardia spelers nog fanatieker. Maar de MIC spelers speelden juist beter en bleven sportief.

Er werden mooie combinaties en paar prachtige lange ballen gespeeld, dat leverde enkele mooie doelpunten op voor MIC.

Tijdens de gehele 2e helft bleef MIC voor en hebben de wedstrijd gewonnen!

Het was een welverdiende en een mooie overwinning voor MIC.