week 1925

week 1925

UitslagenD-Jeugd         Rapiditas D3     MIC D1             7-9

Succesvolle seizoensafsluiting voor de D2
Als enige team nam de D2 nog deel aan de lentecompetitie. Het betrof een vijftal wedstrijdjes, waar er helaas twee tegenstanders afhaakten, waarbij we wel de winst pakten. De overige 3 wedstrijden werden gespeeld tegen zeer wisselende tegenstanders. Allereerst een 1e jaars D waar met ruime cijfers van werd gewonnen. Vervolgens een oude bekende SVM, waar we de beste wedstrijd so far speelden en na een spetterende slotfase met 8-10 de winst pakten. Afgelopen zaterdag stond de laatste tegenstander, Rapiditas uit Weert op het programma. Een onbekende tegenstander, wat het weer extra spannend maakte. De eerste helft kwam maar moeizaam op gang. De aanvallen van Rapiditas duurden lang en bij M.I.C. werd na een snelle tegenaanval al snel op doel geworpen. M.I.C. verdedigde, onder leiding van Fleur weer sterk, waarbij de strenge scheids zelfs 2 gele kaarten uitdeelde. Maud forceerde een penalty en we kwamen eindelijk op voorsprong. Aansluitend waren het Max en Arya die scoorden, maar Rapiditas hield het verschil steeds op 1. Ruststand 3-4. Arya had haar oude rol op de cirkel weer te pakken en scoorde meteen na rust een hattrick. Wederom kwam Rapiditas terug, maar dit keer bleef het verschil twee. Jonathan nam zijn nieuwe rol als keeper meteen serieus en stopte enkele moeilijke ballen. Sterre stelde met 2 knallers de voorsprong veilig en bepaalde de eindstand op 7-9.
Dit topteam met Max, Maud, Ingrid, Eliarie, Jill, Dewy, Fleur, Sjuulke, Arya, Ines en Naomi,
Jonathan en Sterre(en Pascale en Julia niet op de foto) mag zich lentekampioen noemen!