D2          Vlug en Lenig D3             MIC D2                 3-18

D1          Wijnandia D1    MIC D1                                 2-28

DB1        Bevo DB1            MIC DB1                              23-13

DC2        Noav DC3            MIC DC2                              9-17

DS1        Margraten DS1 MIC DS1                               22-39

DA1       BDC'90 DA1#      M.I.C. DA1#                       13-+19

DS2        HandbaL Venlo DS3       MIC DS2               23-19

DS3        Wijnandia DS1  MIC DS3                              8-16

D1

Vandaag werd er uit gespeeld tegen Wijnandia. We troffen een zeer gezellig uitgerust kantine aan met lekkere koffie, complimenten! De wedstrijd was niet spannend omdat de tegenstander niet het juiste speelniveau had. Er werd ruim gescoord door veel meiden, de wedstrijd eindigde met een eindstand 2-28

Wat opviel was de sportiviteit van de tegenstander, die tot het eindsignaal, zich gegeven heeft, tegen beter weten in. Dat was mooi om te zien. En onze meiden waren, zoals altijd,  goed geluimd en gingen daarna lekker surprise- dobbelen bij Sophie. Na afloop blijkt dat MIC D1 bovenaan staat in de competitie.

Groetjes Silke en Inge

V&L D3-M.I.C. D2

Toen we de hal inkwamen, schrok het team toch wel even van het imposante team van V&L, maar liefst 13 spelers en speelsters groot, bezig aan een zeer professionele warming-up. In tegenstelling tot die van ons, want die was gehaast en het team was nog niet eens compleet. De eerste 10 minuten waren daarom ook niet echt om naar huis te schrijven. Sterre scoorde weliswaar het eerste doelpunt, maar iedereen moest nog een beetje wakker worden leek het. Al snel werd duidelijk dat de tegenstander nog weinig echte handbalervaring had. Dit begon ook door te dringen in het veld en heel langzaam liepen we uit tot 1-7. Pascale stond prima te keepen en liet V&L niet dichterbij komen  dan 2-7 met rust. In de rust werd het team erop gewezen dat er meer snelheid in de aanval moest komen en die bal eerder naar voren gespeeld moest worden. Dit gebeurde vervolgens ook en vrij snel scoorden Jonathan, Arya en Ines achter elkaar. Ook de rest van het team pikte zijn of haar doelpuntje mee en V&L had het nakijken. Sterre kreeg niet meer veel te doen in het doel en maakte soms zelfs een vangbal. Met een eindstand van 3-18 een heel mooi resultaat en vertrouwen voor de laatste wedstrijd van 2018 tegen Born. Kom dit live aanschouwen op de laatste Supersaturday van dit jaar, zaterdag 15-12 om 12.00 uur Sporthal Marsana!

Zaterdag 15-12

11:00     E1           MIC E1                  Olympia  E2#

12:00     D2          MIC D2                 Born D2

12:50     D1          MIC D1                 BFC D2

13:40     DC2        MIC DC2              Zwart Wit DC2

14:45     DC1        MIC DC1              BFC DC2

18:45     DS2        MIC DS2               Rapiditas DS1

20:30     DS1        MIC DS1               Bevo DS2