DC1        ESC'90 DC2         MIC DC1              12-9

DC2        MIC DC2              Born DC3#          20-13

DD2       Noav D3              MIC D2                 11-7

E1           Zwart Wit E2      MIC E1                 8-3

D1          LimMid D1          MIC D1                 5-8

DS1        HandbaL Venlo DS2        MIC DS1              29-18

DS3        Zwart Wit DS2   MIC DS3              14-14

DB1        Internos DB1     MIC DB1              22-12

DS2        BSAC DS2            MIC DS2              26-18

DA1       M.I.C. DA1#       Meos DA1          29-9

ESC C2 – MIC C1  12-9  (7-4)

Een nieuw seizoen betekent nieuwe ronde en dito nieuwe kansen. Na een lange voorbereiding dan eindelijk de nieuwe start met de C1 in een nieuwe samenstelling. Echter, al geteisterd door de nodige blessures en niet geheel fitte speelsters. Het zou moeilijk worden in Stein en dat werd het dan ook. Goed uitgeholpen door Pip en Bente van de C2 was de start niet scherp genoeg, zowel bij het keepen, verdedigen alsmede het aanvallen. Plots stond er een 3-0 achterstand op het bord voornamelijk te wijten aan het missen van teveel kansen en het goede keepen aan de andere kant. Vlak voor rust leek een ommekeer in de lucht, en na een ruststand van 7-4 knokten onze meiden zich in de 2e helft knap terug naar 8-8. Het MIC publiek ging er eens goed voor zitten maar een overwinning was helaas toch een brug te ver. De tegenstander was op de juiste momenten net wat meer clever, harder en wellicht ook rustiger. Zo werd de eerste competitiewedstrijd verloren met 12-9. Niet getreurd want volgende week is er meteen de kans op revanche. Ondanks de nederlaag was het een leuke wedstrijd die wel degelijk aanknopingspunten biedt voor de komende wedstrijden, meiden succes maar weer!! Doelpunten: Tessa en Fabienne (3), Floor (2) en Robin.

29 september 2018    LimMid D1 – MIC D1    Jo Gerrishallen Roermond

Na een lange zomerstop stonden de speelsters van MIC D1 te trappelen om het seizoen te openen.  Vandaag staat de uitwedstrijd tegen LimMid D1 in Roermond op het programma. MIC treedt aan met een volledige selectie, zodat we over zelfs 4 wisselspeelsters  beschikken.

Het wordt een spannende en gelijk opgaande wedstrijd. LimMid speelt fel en komt op een 2-0 voorsprong. MIC moet even wennen maar maakt de achterstand via Venië en Nina goed, en komt vervolgens via Nina op voorsprong. LimMid blijft goed op de bal jagen en komt weer op een 4-3 voorspong, maar Anne maakt voor rust nog gelijk: 4-4.

Na rust komt MIC goed uit de startblokken en komt door Iris op een 4-5 voorsprong. Hoewel LimMid nog gelijk maakt loopt MIC door goed verdedigen en mooi combinatiespel via Iris, Nina en wederom Iris uit tot 5-8. Anne bepaalt uiteindelijk de slotstand op 5-9.

Door een goede teamprestatie is het een mooie 5-9 overwinning geworden voor MIC. We rijden onder een prachtige avondzon tevreden terug naar Meerssen.

Noav D3-M.I.C. D2

Onze eerste wedstrijd als D-jeugd en meteen een goede krachtmeting. We zijn er al over uit dat de meeste tegenstanders groter zijn en dus indruk maken. Vandaag ook, maar in het veld gingen we verrassend gelijk op. Noav liep wel even uit tot 2-0, maar toen herpakten we ons en kwamen we langszij door twee mooie doelpunten van Maud en Arya. De verdediging zat er goed bovenop waardoor Noav moeilijk tot scoren kwam en de ruststand bleef steken op 4-4. De 2e helft leek de koek aan onze zijde een beetje op en hadden we meer slordigheidsfoutjes. Noav was meer gedreven en liep uit to 7-4, het duurde maar liefst 10 minuten voordat M.I.C. weer kon scoren. Keepster Pascale deed haar best om zoveel mogelijk tegen te houden, de schade bleef beperkt. Eindstand 11-7. Niet onaardig voor een openingswedstrijd. Volgende week de eerste thuiswedstrijd tegen het sterke SVM D1, dat betekent alle zeilen bijzetten!