twitter facebook
Handbalvereniging
Meerssen - Valkenburg
week 1816
 
Deel dit artikel:

week 1816

HV MIC

Zondag 8 april 2018, om 12.30 uur was het zover. De kampioenswedstrijd van MIC DS3!

Om 11.45 kwam het team bij elkaar in de sporthal in Margraten, om daar hun laatste en beslissende wedstrijd te spelen tegen Margraten DS2. Het was een spannende strijd in de Tweede Klasse dit seizoen, aangezien samen met ZwartWit DS1 om het kampioenschap gestreden moest worden op doelsaldo, want beide teams hadden één keer van elkaar gewonnen én verloren.
Na wat oponthoud van wielrenners wisten ook Dorianna en Kyra als laatste, en enkele minuten te laat, het kleedlokaal te bereiken.
Er werd een kampioenswedstrijd van tevoren gespeeld, waarin Margraten A1 het opnam tegen MIC A1 waardoor de stemming er al goed in kwam toen ‘We are the Champions…’ werd afgespeeld tijdens de warming-up.
Om 12.30 uur stipt floot de scheidsrechter aan. Met een flitsende start werd de voorsprong al snel op 9-1 gezet voor MIC. Enkele mooie individuele acties werden afgewisseld met snelle tegenaanvallen en Margraten had weinig in te brengen. Het laatste kwartier van de eerste helft scoorde MIC gestaag en stond er met de rust 21-7 op het scorebord. Naomi kon de spanning niet meer aan en de trainer besloot om Gabby in te zetten, welke de goal zeker niet minder goed verdedigd heeft!
De tweede helft begon matig, aangezien men Margraten ook nog de illusie wilde geven dat ze een kans maakten, maar met enkele fraaie break-outs werd dit snel de kop ingedrukt. Kyra wist de wedstrijd zelfs ook nog interessant te maken voor de keepster van Margraten door haar een aantal break-outs op de handen en benen te schieten! Met nog enkele minuten te spelen werd het geheime wapen, Maud, ingebracht. Wegens een langdurige schouderblessure heeft zij helaas niet het volledige seizoen kunnen meedoen. Met een aantal fraaie een-tweetjes met Dorianna wist Maud zich zelfs in de top 10 van het score overzicht te plaatsen met twee rake treffers! Martina besliste de wedstrijd en bulderde als een ware tank door twee verdedigers heen wat resulteerde in een fantastische goal in de kruising!
De wedstrijd werd afgefloten met de stand 33-15 waarna de vreugde groot was en het lang verlangde kampioenschap en promotie naar de 1ste klasse eindelijk behaald was! Deze dag was des te specialer voor Loes, die na 27 jaar eindelijk haar eerste kampioenschap heeft mogen mee maken!

Na afloop werd het kampioenschap gevierd in de Sportkantine in Meerssen, waar we samen met Frans, het bestuur van MIC, onze trouwe supporters, aanhang en enkele ouders een gezellige middag van hebben gemaakt. Om 17.30 werd het BBQ seizoen geopend en heeft grillmeister Marcel ons de lekkerste worstjes en kipfiletjes klaar gemaakt. We kijken samen terug op een geslaagde dag!

We kijken terug op een mooi maar turbulent seizoen, waarin twee mensen langdurige geblesseerd zijn geraakt, twee baby’s geboren zijn en twee baby’s nog geboren zullen worden, waardoor we met de nodige flexibiliteit extra trots kunnen zijn op deze prestatie! We willen bij deze het bestuur van MIC bedanken voor hun komst tijdens en na de wedstrijd, en we bedanken onze trouwe supporters en onze trainer Paul en begeleidster (en interim-coach) Marjo voor hun inzet en bijdrage aan dit kampioensseizoen!

MIC DS3

Ga naar het nieuwsoverzicht

Het laatste nieuws

content/afbeeldingen/MIC/nieuwsthumbs/MIC_Logo%20sportlink%20copy.jpg
08/06/2024
We hebben genoten van ons jubileumfeest. Fijn d...
content/afbeeldingen/MIC/2023-2024/thumbs/thumb%20wedstrijd.jpg
27/05/2024
HV MIC   Uitslagen DA1 Limburg Final...
content/afbeeldingen/MIC/nieuwsthumbs/MIC_Logo%20sportlink%20copy.jpg
03/05/2024
Begin mei werd er een gesprek gehouden met leden v...
content/afbeeldingen/MIC/2023-2024/thumbs/thumb%20wedstrijd.jpg
15/04/2024
HV MIC   Uitslagen   D1 ...

Sponsors

Southern Hill
Emi Zorgt
Kasteel Domein de Cauberg
Thewissen financieel advies
Hotel Walram
Auto Service Meerssen
Scooter Service Zuid
Label A Hair SAlon
Speciaalbieren Café de Keizer
AV Projects
Beers Financieel adviesbureau
Pub Henry VIII
Alex
Martin Slenter
Tijs & Cyril Makelaardij
HC Architecten
Electro Service Ruipers
Advance Communications
Rovi Sport
Centrum voor fysiotherapie & Medische fitness
Sportcafe Marsana