E2           Born E3                 MIC E2                                 8-6

DC1        Juliana DC1         MIC DC1                              6-14

DB2        Zwart Wit DB1   MIC DB2                              12-16

DS1        Nieuwegein DS1              MIC DS1              33-23

DA1       De Sprint DA1   MIC DA1                             23-12

D2          Vilt/Be Quick D1              MIC D2                 15-10

DB1        Posterholt DB1 MIC DB1                              6-14

DS4        Brunssum DS1  MIC DS4                              8-36

DS3        Rapiditas DS2    MIC DS3                              21-23

DS2        Bevo DS2            MIC DS2                              30-20

B2

We hadden een wedstrijd tegen zwart-wit. In de eerste helft ging het stroef en gingen we de rust in met 9-6 voor zwart wit. In de 2e helft ging het stukken beter en kwamen we op voorsprong. Mede dankzij de hulp van topkeepster Veerle hebben we deze wedstrijd alsnog kunnen winnen. Onze scoorders: Nina 4, Fleur 4, Dajenka 4, Isa 2 , Merle 1 en Kyra 1. Eindstand 12-16 voor MIC

Juliana C1  - MIC C1  6-14  (3-8)

Tegen laagvlieger  Juliana in Jullepe draaiden onze meiden op routine een plichtmatige match af. In een rommelige wedstrijd die minstens met 25 doelpunten verschil gewonnen had moet worden, lukte het onze meiden niet om 50 minuten de concentratie vast te houden om de tegenstander alle hoeken van het veld te laten zien. Eigenlijk een saaie vertoning zonder spanning. Waarschijnlijk om twee redenen al gefixeerd op volgende week. Ten eerste dan tegen LimMid een duel om de tweede stek en plaatsing voor Europees handbal. Ten tweede met de gedachten bij de gyros en souflaki want er wordt door Rudolpho uitgepakt, kosten en moeite worden gespaard om na de laatste wedstrijd groots uit te pakken. Dan is er ook nog op 25 mei a.s. een wedstrijdje tegen de ouders, een waar prestigeduel waarvoor de ouders deze week alvast een eerste besloten training gaan afwerken. Dus we kunnen niet wachten tot volgende week!! Oh ja de doelpunten deze wedstrijd: Tessa (6), Fabienne (4), Lindy (2) en Femke en Puck.

MIC D2 -Vilt be Quick D1
Er staat weer een spannende wedstrijd op het programma. Ons team gaat na de kampioen wedstrijd van vorige week voor een leuke sportieve wedstrijd.
De sfeer is goed en de dames vliegen er direct in. Ze krijgen een paar mooie kansen maar het wilt maar niet lukken. Lieke kan door een mooie pass van Venië de eerste goal maken. Door een overtredingsfout van MIC krijgt Vilt een vrije worp en scoort  waardoor ze verder uitlopen met 1-3.
Silke maakt hierna een mooi doelpunt maar de volgende van ons zit er weer net niet in. Een overtreding aan de kant van Vilt word afgestraft met een gele kaart, stand 2-4. De teams zijn aan elkaar gewaagd en het duurt lang voordat er weer een goal valt. Lieke maakt 3-4. Door overtredingsfouten worden 2 goals  van ons afgekeurd. Het is een moeilijke wedstrijd, de sfeer is omgeslagen en de dames spelen slordig. Ze gaat de rust in met 3-7.

In de 2e helft scoort Vilt al direct een punt in de eerste minuut en ze lopen verder uit met 3-9. Vervolgens kunnen gelukkig Nina en Venië nog 2 punten pakken en wordt er ook aan de kant van Vilt een doelpunt afgekeurd. Er zijn een paar mooie reddingen van Britt en na een paar minuten een doelpunt van Venië De dames worstelen zich letterlijk door de wedstrijd en door mooi samenspel maakt zowel Silke als Venië het 8-10.
Weer volgen er een aantal gemiste kansen voor MIC. Maar de dames geven het niet op. Vilt krijgt voor een overtreding ook in de 2e helft een gele kaart. De spanning loopt hoog op als Venië de stand bijna gelijk trekt door twee keer achter elkaar te scoren. Het verschil is nu 10-11. Helaas blijft een bal van Lieke net op de lijn steken en is dit geen punt voor MIC. De dames raken erg geïntimeerd door de eindstrijd van Vilt en de eindstand is 10-15.
MIC blijft kampioen en Vilt zal op de 2e plaats eindigen.