D2          MIC D2                 BFC D3                                 18-5

D1          MIC D1                 Vlug en Lenig D2              21-16

DC1        MIC DC1              Olympia/Esia DC1#         5-9

DB2        MIC DB2              Vilt/Be Quick DB1            16-21

E1           Zwart Wit E1      MIC E1                                 15-5

DB1        MIC DB1              Vios/SVVH DB1#             19-11

DS2        MIC DS2              De Sprint DS1                    20-22

DS1        MIC DS1              Anytime Fitness / BFC DS1          17-27

DS3        MIC DS3              Noav DS2                            22-13

DA1       MIC DA1              Neerpelt DA1                   18-13

DS4        Wijnandia DS3  MIC DS4                              17-16

MIC d2 kampioen!!!

Vandaag stond een spannende wedstrijd op het programma. MIC D2 kon namelijk kampioen worden. De bitterballen stonden  klaar en de champagne stond koud. Met gezonde zenuwen her en der begon de wedstrijd tegen BFC D3. De eerste helft stond MIC al snel voor met prachtige doelpunten van Silke (2) Lieke (2) Iris (1) Venië (2) Anne (2) en Nina (1). Na de rust bleven de dames gebrand op de titel: kampioen.. en jawel hoor ze hebben hem in the pocket. De eindstand was uiteindelijk 18-5, nadat Britt heel wat ballen uit het doel heeft weten te houden. De tweede helft  wederom geweldige doelpunten van Venië (4) Nina (3) Juna (1). Alle dames hebben alles gegeven deze wedstrijd en mogen zich terecht kampioen noemen. DANKJE WEL DAMES EN COACHES DAT JULLIE ONS ZO EEN GEWELDIG SEIZOEN HEBBEN BEZORGD OP DE TRIBUNE!

DB2

Voor de B2 stond de wedstrijd tegen Vilt be Quick op het programma. De eerste helft ging het gelijk op in de laatste paar minuten lieten we het even liggen.

Maar na de rust kwamen we weer goed terug.  En helaas hebben we met een paar goals verschil verloren. Eindstand 16-21 .

MIC C1  - Olympia C1  5-9  (1-5)

Tegen de koploper uit Bocholtz wah, zat een stunt er eigenlijk nooit in. Net alsof onze meiden er niet in geloofden, mat potje, ook veel balverlies. Handbaltechnisch niet eens de mindere ploeg, maar de tegenstander was gemiddeld een kop groter en fysiek een stuk verder en breder. Bovendien schoof de Duitse verdediging goed aan mekaar aan. De rust- en eindstand waren geflatteerd en onze aanval miste wederom teveel kansen en raakte teveel de lat en paal. Moment van opwinding de 2 minuten van Maddy, toen moest mental Theo effe slikken. Dus eigenlijk een wedstrijd om snel te vergeten. Maar een doelpuntje voor rust gescoord, dat zegt genoeg! Het ging dan ook al snel op de tribune over het afscheid op 24 maart a.s. Veel ideeën maar weinig concreet. Kump goot wordt gedacht! Meiden nog 2 wedstrijden vlammen dan zit het seizoen er weer op met hopelijk een top drie plaats als eindresultaat! Doelpunten: Fabienne (4) en Maddy.

Zwart-wit E1-M.I.C.E1

Met een gehavend team (2 zieken en 1 geblesseerd) gingen we richting Oirsbeek. Met maar 1 wissel, die ook nog eens half ziek was, moesten we vandaag gaan opboksen tegen het sterke Zwart-wit.

Het was al duidelijk toen de teams naast elkaar stonden met de begroeting, dit werd een eerste echte beproeving. De tegenstander was, zoals een ouder dit mooi verwoordde, gewoon een (cup) maatje te groot!

In de verdediging werden alle zeilen bijgezet, maar de grote middenopbouwster passeerde makkelijk en had een loeihard schot. Sterre wist de nodige ballen te stoppen, maar desondanks keken we na de eerste helft tegen een 8-1 achterstand aan. De rust was hard nodig voor de krappe selectie om weer op adem te komen, maar ze gingen weer met opgeheven hoofd het veld in. Er moest nog een tandje bij in de verdediging en dit gebeurde ook. Het werd Zwart-wit moeilijker gemaakt om te scoren. En als ze al tot aan het doel kwamen, stond Max zijn mannetje. M.I.C wist wat vaker het doel te bereiken en zo hielden we de schade beperkt en werd de eindstand bepaald op 15-5.

M.I.C. D1-V&L D2

Het werd weer eens tijd dat de D1 iets van zich laat horen. Het is niet zo dat er geen wedstrijdverslagen meer worden gemaakt, maar dat deze uiteindelijk niet op de site of in de Geulbode verschijnen. Dit heeft zo z’n oorzaken, oeps, verkeerde mailadres of oeps, bezoek gehad en vergeten op te sturen. Dusss, om recht te doen aan de meiden, nu wel een verslag dat de vorige twee weken met compenseren. De meiden waren in ieder geval onder de indruk van het kampioenschap van de D2, wat voor hun eigen wedstrijd werd behaald. Top gedaan dames en nogmaals van harte proficiat. Dit zorgde er wel voor dat men niet volledig gefocussed begon aan de wedstrijd. De middenspeelster van V&L was niet tegen te houden en bracht V&L op voorsprong. Vlug en Lenig deed zijn naam eer aan en scoorde door mooie snelle combinaties en liep verder uit. Met keepster Britt in het doel bleef het verschil beperkt en wisten de dames de stand zelfs nog gelijk te trekken tot 13-13 met rust. In de 2e helft kregen we een heel ander D1 te zien. Als groep werd er geknokt en werd er als een blok verdedigd. Hierdoor konden de snelle speelsters van V&L opeens niet meer zo makkelijk passeren. Yzee ging een aantal keren in de break en wist hierdoor M.I.C. op een voorsprong te brengen. Door mooie combinaties werd de voorsprong verder uitgebreid en kreeg het publiek een vermakelijke 2e helft voorgeschoteld. V&L leek het op te geven en zo kon de eindstand worden bepaald op 21-16.