DD1       ESC'90 D1            MIC D1                 24-9

DE1        MIC E1  Gemini (V) E1                   17-3

DS2        MHV DS1            MIC DS2              31-26

DS1        Dongen DS1       MIC DS1              26-22

DD2       LimMid D3          MIC D2                 10-11

DA1       Born DA1            MIC DA1              18-13

DS4        BFC DS4               MIC DS4              20-23

DB2        Olympia/Esia/Adio DB1 MIC DB2              23-10

DS3        Olympia (B) DS1               MIC DS3

MHV DS1 - MIC DS 2   31-26

Met een 6-tal supporters toog het MIC-gezelschap naar Mill. De Millner barman in Barneytenue  en in "one hundred and eighty stemming" ontving ons uiterst gastvrij en ook het thuispubliek bleek in voor een dolletje. Kortom de sfeer was goed, nu de wedstrijd nog. De thuiswedstrijd, waarin MHV als een wervelwind MIC overklaste lag nog vers in het geheugen, maar al in het begin van de wedstrijd bleek dat MHV die vorm vandaag niet had.  Nieuwe ronden, nieuwe kansen dus voor MIC. MIC begon geconcentreerd en redelijk solide. De wedstrijd ging daarom redelijk gelijk op tot 11-10 voor MHV. Helaas gaf  MHV nog even gas vlak voor de rust, waardoor MIC alsnog met een ruime achterstand (17-12) aan de thee ging. Na de rust opnieuw een behoorlijk spelend MIC, dat zo nu en dan dichterbij kroop, maar niet verder kwam dan tot op 3 doelpunten van MHV. Het leverde ook vandaag geen punten op, maar gelet op het geboden spel mag er best nog wat verwacht worden van MIC.

DB2

We moesten vandaag tegen olympia/esia handballen.

We begonnen de wedstrijd heel goed we stonden sterk in de verdediging. De aanvallen gingen minder goed we kregen de bal maar niet in het doel.

De ruststand was 10-1 voor olympia/esia.

Na de pauze kwamen we pas echt goed in de wedstrijd we kwamen toen wel langs en we kregen de bal in het doel. De eindstand was 23-10 voor olympia/esia.

D2

Pittige uit-wedstrijd in Horn. Onze dames hebben goed gehandbald, ondanks het vele klemmen en in de rug duwen van de tegenstanders.

In 1ste helft scoorde LimMid al na 2 min, daarna kwam er wat structuur in de wedstrijd. Maar onze dames scoorden al snel gelijk spel. Het ging er pittig aan toe, voor de toeschouwers en de trainsters een zenuwslopende wedstrijd.

Ruststand: 5-6

2e Helft werd er hard gevochten en we moeten helaas vaststellen dat we voor de winst zijn gegaan, want het was niet mogelijk om er een leuk sportief schouwspel van te maken.

Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in het voordeel van MIC D2 met 10-11. Fantastisch gekeept door Britt en doelpunten van Nina, Iris, Silke, Venie, Lieke.

De tegenstander was zwaar teleurgesteld, maar daar trokken de overwinnaars zich niets van aan.