Deel dit artikel:

week 1803

HV MIC

Uitslagen

DD2       MIC D2                 Vilt/Be Quick D1                              10-9

DE1        MIC E1                  Olympia (B) E1                                 12-2

DC1        MIC DC1              Juliana DC1

DB1        HV Arena VZW (B) DB1#              MIC DB1              19-17

DB2        ESC'90 DB1         MIC DB2                                              24-12

DA1       Neerpelt DA1    MIC DA1                                             18-12

DD1       Zwart Wit D2     MIC D1                                                20-8

DS3        Esia/Adio DS1    MIC DS3                                             11-27

DS2        LimMid DS1        MIC DS2                                             25-17

DS1        Verburch DS1    MIC DS1                                             27-15

DE2        Sittardia E2         MIC E2                                                 35-2

DS4        MIC DS4              Brunssum DS1                                  6-10

DA1       LimMid DA1       MIC DA1                                             28-23

LimMid ds 1 - MIC ds 2  25-17

Vandaag een verrekte belangrijke wedstrijd tegen LimMid ds 1 dat net een plekje boven MIC staat. MIC nog steeds op de voorlaatste plek, met 1 punt voorsprong op nummer laatste NOAV, spannend dus. Een flitsstart van LimMid dat met snel spel MIC verraste en al binnen 5 minuten op een 3-0 voorsprong kwam. MIC miste in die fase 3 opgelegde kansen, alvorens Demi pas de 3-1 kon scoren.

LimMid dat met een aantal ervaren en slimme speelsters door het vele bewegen veel variatie in de aanval liet zien en MIC in het restant van de eerste helft op afstand hield. Ruststand : 10-7 voor LimMid. Na de rust de eerste score weer van LimMid 11-7, vervolgens een fase waarin MIC wat meer grip op de wedstrijd leek te krijgen, maar niet verder kwam dan 13-10. Een 2 minutenstraf voor MIC doorbrak vervolgens de verdere inhaalrace van MIC, het gretige LimMid profiteerde daar optimaal van en bouwde de voorsprong verder uit. MIC bleef knokken voor een beter resultaat, respect daarvoor, maar kon niet voorkomen dat LimMid alsnog met ruime cijfers (25-17) won.

Doelpuntenmakers MIC: Demi 5x, Peggy 3x, Joyce 2x, Gwen 2x, Britt 2x, Kyara 2x en Veerle Schouten 1x.

DB2

De b2 heeft een niet zo al te best wedstrijdje gespeeld afgelopen zaterdag. De ruststand was 12-4, de eindstand 24-12. We kregen hem er meestal niet in dus dit was er eentje om snel te vergeten.

Wedstrijdverslag MIC D2 –Vilt Be Quick thuis.

Doordat de wedstrijd op zaterdag niet door kon gaan, hebben we de wedstrijd op dinsdag 9 januari ’s avonds gespeeld. Het was een belangrijke wedstrijd: de nummer 1 (mic) tegen de nummer 2 (VBQ). De wedstrijd  was heel spannend, de ruststand was 2-2. In de 2e helft werd er wat meer gescoord, maar het bleef gelijk opgaan. Het ging er best fanatiek aan toe, maar gelukkig hadden we een hele goede scheidsrechter. Vlak voor het eind van de wedstrijd stond het 9-9, en in de laatste 30 sec scoorde Nina de winnende goal. Einstand: 10-9 voor MIC.

M.I.C. E1- Olympia E1

Vandaag sinds lange tijd weer tegen een E1 team spelen, daar hadden we zin in. Helaas waren een aantal vaste speelsters vandaag verhinderd, maar gelukkig konden we terugvallen op Jill van de E2 en Milan had vandaag zelfs zijn debuut. Maud opende de score al vrij snel. Pascale stond voor de eerste keer in het doel en ondanks dat ze dit spannend vond, ging het prima. Olympia ging in het begin nog gelijk op tot 2-2, daarna was het Max die door een hattrick de ruststand bepaalde op 5-2. In de 2e helft werd het verschil weer wat groter, waarin weer een aantal leuke combinaties te zien waren. Jill liet geen bal meer in het doel verdwijnen en zelfs Milan mocht al twee doelpuntjes meepikken. Eindstand 12-2. Goed gedaan heren en dames!  Sterre, namens je teamgenootjes, alsnog van harte gefeliciteerd met het behalen van de titel, speelster van het jaar van de E1!