DD2       ESC'90 D4#         MIC D2                                3-20

DE1        Margraten E1    MIC E1                                 1-7

DC1        Vios/SVVH DC2 MIC DC1                              18-12

DE2        MIC E2                  Born E3                                9-7

DD1       MIC D1                 Meeuwen (M) D1           20-9

DB2        MIC DB2              Zwart Wit DB1#                               17-20

DB1        MIC DB1              Posterholt DB1                 12-12

DS2        MIC DS2              Bevo DS2                            29-23

DS1        MIC DS1              Nieuwegein DS1              20-24

DS3        MIC DS3              Rapiditas DS2                    29-13

DA1       MIC DA1              De Sprint DA1                   22-26

MIC DS2 - Bevo DS 2  29-23

Na een periode van puntloze weken voor dames 2, vandaag de match tegen koploper Bevo. Een kansloze missie op papier, maar sport blijft sport en er zijn al heel wat gekke uitslagen geweest in de hoofdklasse. Coach Miranda had haar huiswerk goed gedaan, een vleugje ervaring in het team en wat tactische aanpassingen gedaan. Vanaf het begin stond er een team dat voor de winst ging. Gedreven en met overtuiging werd de koploper het vuur aan de schenen gelegd, Bevo op zijn beurt had dit zichtbaar niet verwacht, liep achter de feiten en MIC aan in het grootste deel van de 1e helft. Door een dipje bij MIC vlak voor rust  kon Bevo nog net aanklampen, maar de minimale voorsprong bij rust was voor de thuisploeg. Na de 10 minuten powernap in de rust trok MIC in de 2e helft opnieuw de wedstrijd naar zich toe. Bevo moest uiteindelijk zwichten voor een bewonderenswaardig spelend MIC. De 29-23 overwinning was dik verdiend en bovendien het mooiste Sinterklaaskadootje dat MIC zich zelf heeft geschonken. Dit biedt vertrouwen voor een goed vervolg van het seizoen.

DB2

Vandaag stond de wedstrijd tegen Zwart Wit op de planning. We begonnen goed aan de eerste helft, we gingen steeds gelijk op. Halverwege  de eerste helft liep Zwart Wit uit en gingen we de rust in met 9-15. In de tweede helft kwam MIC weer terug naar 13-16. Maar na een tijdje ging het opnieuw mis met MIC. In de laatste 14 min begonnen we aan een inhaalrace, maar helaas was dat niet voldoende. We verloren de wedstrijd met 17-20.

VIOS C1  -  MIC C1  18-12  (8-5)

Na een lange mistige reis naar Heitse moesten onze meiden ergens in het Leudal in een soort van tropische arena aantreden, met zwembad en al.  De eerste wedstrijd was nipt verloren met één doelpunt verschil, en de trainsters zagen kansen. Ook het wederom weer in grote getale meegekomen supporterslegioen geloofde er heilig in. Alleen die goeie nummer 9 afstoppen en het meisje op de brommer veel in balbezit laten komen. Het lukte aanvankelijk ook. Er werd goed verdedigd en de tandem was op dreef. Vlak voor rust kwam door onnodig balverlies een beetje de klad erin. Rust, 8-5 achter maar het kon nog. De beruchte auteur dezes kon eindelijk nog eens zijn oude Marsna oerkreet van stal halen. De meiden speelden in het blauw en dan weet je het wel he. Het was een gevoel van weemoed,  alsof de tijden van de Smeetsen, de Coumansen, de Personen, de Brandsen en de Herbens waren teruggekeerd: Kom op die Blauwwe!!  Zit er eigenlijk nog wat in de pot? Echter, het mocht niet baten. Hoewel de einduitslag anders doet vermoeden was er sprake van 2 aan elkaar gewaagde teams die er een leuke match van maakten. Goede scheids maar kansen benutten, te weinig dus. Fabienne was niet af te stoppen en speelde geweldig maar miste helaas de koelbloedigheid voor het vijandige doel om gemakkelijk haar productie te verdubbelen. Moet ook gezegd worden dat de keepster van de tegenpartij van uitzonderlijke klasse was, anders win je die pot gewoon!! Maar ja, 18-12 uiteindelijk verloren en dan nog een pokke-end terug. Weer veel geleerd vandaag. 50 minuten pure concentratie blijft moeilijk. Op naar de volgende bitterse ballen vaan Francois. Het volgende rondje van Nandy en het rustige geanalyseer van Miranda. Overigens maakte Rudolpho een matte indruk en waren Roberto en Roelando nergens te bekennen, terwijl Thei de kerk en balans wijselijk in het midden liet. Doelpunten: Fabienne (6), Tessa (4) en Maddy (2).

DD1

In de eerste twee minuten scoorde Sam van MIC twee doelpunten. Waarna Lieve het derde doelpunt scoorde. Daarna werd het 3-1. Om vervolgens met een hele mooie actie door Robin Canna op 4-1 voorsprong te komen. De dames van D1 hadden duidelijk overwicht in de wedstrijd.  De doelpunten in de eerste helft waren van Sam, Lieve, Robin Canna, Lotte, Tess en Chloe. In de rust stond het 8-6. De tweede helft was MIC D1 overduidelijk het sterkste team. De wedstrijd werd gewonnen met 20-9. Doelpunten werden gescoord in de tweede helft door Lieve, Lotte, Floor, Sam, Robin Janssen, Robin Canna, Yzee, Chloe en de allerlaatste penalty werd gescoord door keepster Britt.

DD2

Vandaag een wedstrijd tegen een op papier zwakkere tegenstander. Maar dat viel de eerste 9 minuten van de wedstrijd niet te zien doordat er niet gescoord werd. Daarna komen onze meiden op stoom en volgen de goals elkaar snel op met doelpunten van Nina Iris en Venië. Ruststand daardoor 0-9. De tegenstander kwam er maar sporadisch doorheen en door goed verdedigend werk en onze keepster Britt kregen zij de bal er niet in. Zo lopen onze dames vervolgens naar 0-17. Laatste minuten werd het wat slordiger waardoor er in de laatste 3min nog 3 tegen doelpunten vielen met een uiteindelijke eindstand van 3-20.(doelpunten van Lieke 1x Anne 1× Iris 6× Silke 2× Juna 1× Venië 4× en Nina 5×) Mooie prestatie weer van de meiden met overname van de koppositie in de poule tot gevolg!!