week 1748

week 1748

DE1        MIC E1                                 BDC '90 E2                          14-4

DD2       MIC D2                                LimMid D3                          14-13

DB1        Vios/SVVH DB1#             MIC DB1                              17-11

DD1       Noav D1#                            MIC D1                                11-27

DS2        De Sprint DS1                    MIC DS2                             26-18

DS1        Anytime Fitness / BFC DS1          MIC DS1              30-20

DE2        Vilt/Be Quick E2               MIC E2                                 8-6

DS3        Noav DS2                            MIC DS3                              14-23

DB2        Vilt/Be Quick DB1            MIC DB2                              16-12

De Sprint DS 1- MIC DS 2  26-18

Deurne, 25 november 2017 19.20 uur. We zijn op bezoek bij De Sprint. Circa 80 km van huis, het is koud en guur en ook vanavond zijn de punten weer duur. Een tegenstander met meer routine, een als een Sint en Piet aan beide kanten met dubieuze kaarten en tijdstraffen strooiend arbitraal duo en opnieuw een hard werkend MIC DS 2, dat wel wilde, maar te veel balverlies leed in de opbouw en daarvoor afgestraft werd door het Sprintersgilde uit Deurne. Einde wedstrijd: 26-18 voor De Sprint.

DB2

Vandaag stond de wedstrijd Vilt be Quick-Mic op de planning. We wilden erg graag winnen omdat we een aantal mensen uit dit team kenden. De eerste helft verliep moeizaam we moesten nog even de draai vinden met verdedigen,   ook het afronden lukte nog niet heel erg goed in de eerste helft. Toen gingen we de rust in. Na rust ging het al stukken beter. De verdediging stond veel beter waardoor we vaak de bal konden onderscheppen en de break konden lopen. Dit bleef de hele tweede helft wel een beetje zo. We hebben echt gevochten voor de winst alleen is dit net niet gelukt. De eindstand was 16-12.

M.I.C D2 – LimMid D3

Zaterdag 25 november heeft de wedstrijd M.I.C D2 tegen de nummer 5 in de lijst LimMid D3 plaatsgevonden. We kunnen wel spreken over een spannende,  misschien wel geladen wedstrijd. Na een goede start, werd in de eerste minuut de toon gezet door M.I.C D2 met het eerste doelpunt, gemaakt door Venië. Ondanks een heftig verzet van de tegenpartij wisten de dames een voorsprong te behouden in doelsaldo met dank aan Venië, Nina en Lieke. Tegen het eind van de wedstrijd wist LimMid D3 toch nog op gelijkspel terug te komen.  In de laatste seconde wist Lieke nog een doelpunt te maken,  wat de eindscore op 14-13 bracht. Wat een wedstrijd en wat een verdiende overwinning! Top gespeeld meiden!