week 1609

DC1        MIC DC2              V&L DC2              13-12

DB1        MIC DB1              BFC DB2               22-8

MIC B1- BFC B2   22-08

In de "easy going'" wedstrijd tegen BFC lag het tempo niet echt hoog. Na 37,22 seconden (geen PR) scoorde Britt de 1-0 voor MIC en was de toon meteen gezet.

MIC domineerde de wedstrijd en BFC probeerde wel, maar kon het MIC niet echt moeilijk maken. Tussendoor was er nog tijd voor enkele minicolleges "Handelmastersz" van de goed fluitende en docerende scheidsrechter Koldo. De rust werd bereikt met een 10-4 voorsprong voor B1. MIC scoorde na rust rustig verder en liep verder uit, wetend dat bij winst vandaag nog slechts één concurrent (Meeuwen) overblijft voor het totale kampioenschap  van deze "Beneligacompetitie" (met 3 belgische en 7 Nederlandse teams). De eindstand van 22-8 voor MIC is een normale uitslag dit seizoen. Nog een paar wedstrijden te gaan op weg naar een hele mooie afsluiting.

DC2

Vandaag de altijd moeilijke thuiswedstrijd tegen de meiden van V & L. De yell verliep een beetje dubieus maar daarom niet getreurd. We begonnen voorspoedig met een voorsprong. Toen was het een hele tijd  1-1. Met rust stonden we voor met 8-6. De eerste 5 minuten van de tweede helft moesten we goed opletten, want daar zijn we dit seizoen al vaker de boot in gegaan. Echter vandaag niet…… Door prima verdedigingswerk bleven we telkens een goaltje voor staan. Echter op het laatst kwamen we toch weer gelijk. Gelukkig scoorden we in de laatste 15 seconden de winnende treffer en de ontlading bij de meiden  alsook bij de begeleiding was groot; het was immers al weer een hele poos geleden dat we de winst pakten.