HS1    MIC HS1        Wittenhorst 1 beker    11-18
DS1    Westlandia DS1        MIC DS1    32-25
DS2    Habo '95 DS1        MIC DS2    22-20
DS3    Vios (H) DS1        MIC DS3    27-22
DA1    Minor DA1#        MIC DA1    13-21
DB1    Rapiditas DB1        MIC DB1    2-28
DC1    Gemini (V) DC1        MIC DC1    5-25
DC2    Vlug en Lenig DC2    MIC DC2    20-18
DB2    BDC '90 DB1        MIC DB2    14-24
DE1    Born E1            MIC E1#    16-5
DE2    BDC '90 E1        MIC E2#    7-5

DA1
Vandaag op het programma, onze tweede wedstrijd tegen Minor. Dit is altijd een soort derby, ik weet niet waarom maar dit is altijd een beladen tegenstander.
We waren nog niet begonnen of onze keepster Aniek viel al uit met een enkelblessure (hopelijk valt het mee ), gelukkig dat Gabby erbij was.
De eerste minuten zaten we nog niet in het spel en we wisten dat het moeilijk ging worden. Minor scoorde het eerste doelpunt, en zij gingen hard van stapel.
Maar verder dan deze voorsprong kwamen ze niet. We kwamen terug en lang bleef het gelijk opgaan, totdat we een klein afstandje konden nemen, ruststand 6-11 in ons voordeel.
Tweede helft zelfde spel met redelijke felle  individuele duels. We moesten steeds hard werken om voor te blijven, omdat er veel kansen van ons gemist werden en sommigen hun dag niet hadden. Rest mij nog te melden dat alle penalty’s die we kregen er wel in gingen, dus sommige dingen lukken blijkbaar wel. Naar de uitslag gekeken lijkt het een gemakkelijke overwinning maar dat was het niet. Eindstand 13-21.
De eerste thuisnederlaag voor Minor en wij nog steeds koploper. Doelpunten: Elise 1, Peggy 3, Danique 3, Gwen en Demi ieder 7.

Rapiditas B1-MIC B1 2-28
Vandaag trokken we naar Rapiditas in Weert, de rode lantaarndrager in hun klasse. Een wedstrijd tussen MIC B1 tot dan met de meest gescoorde doelpunten en Rapiditas met de meeste tegendoelpunten. Dat we gingen winnen was dus duidelijk, maar de vraag was meer met hoeveel. Geheel volgens verwachting was er van een echte wedstrijd geen sprake. Er ontspon zich een "kat en muis spel" dat leidde tot een 0-13 ruststand voor MIC B1. De tweede helft begon minder rapide voor B1 en Rapiditas scoorde zo waar 2x tegen, weg "clean sheet" dus.
Uiteindelijk werd,voor wat het weert is,een seizoensrecord gehaald met de 2-28 zege voor MIC B1.
Doelpuntenmakers: Julie 7x, Joyce 6x, Sem 6x, Britt 3x, Britte 2x, Renee 2x, Lisa en Veerle ieder 1x.

DC2
We moesten midden in de nacht opstaan om om 10:00 uur te handballen tegen V & L. De eerste wedstrijd hadden we gewonnen. Nu ging het helaas niet zo heel goed. In het begin gingen we goed van start en stonden we al gauw voor. Met rust was het 8-11 in ons voordeel. Helaas ging de tweede helft niet meer zo goed en kwamen we achter te staan. Het is niet meer gelukt om te winnen. Eindstand 18-20 in het voordeel van V & L.

MIC E1
Afgelopen zaterdag zijn we met het E1-team naar Born afgereisd. We begonnen met een feestje omdat onze trainster Femke jarig was. Helaas was het feestje van korte duur want we troffen in Born een zeer sterke tegenstander. Na 5 minuten spelen stonden we al met 2-0 achter. We hebben hard gevochten maar het lukte ons niet om van deze tegenstander te winnen. Ook hadden we weinig geluk; we hebben twee penalty’s gemist. De eindstand was uiteindelijk 16-5. Gelukkig is onze volgende wedstrijd pas op 19 december dus we kunnen nog flink hiervoor oefenen.

DE2
In eerste instantie zouden we dit weekend tegen koploper BDC in Landgraaf moeten spelen, maar door een wisseling van clubs in de poule moesten we afgelopen zaterdag tegen Quick/Vilt spelen. Afgelopen week had de E1 al tegen hun gespeeld, we wisten dat het een moeilijke wedstrijd ging worden maar winnen zat er in. Zaterdagochtend richting Berg, met name spannend voor Anne en Britt die hier vorig jaar speelde.
De eerste minuten van de wedstrijd was aftasten, tegenstander die met name op de eigen helft speelde. Dit waren we niet gewend en we kwamen moeilijk in ons eigen spel.Pas na 10 minuten werd het 1-0 door Floortje.
Maar de tegenaanval was al meteen 1-1.Berg liep uit naar 3-1, gelukkig maakte Britt haar eerste doelpunt van het seizoen zodat we terug kwamen naar 3-2. Quick scoorde nog een keer voor rust en we gingen met 4-2 de rust in. Robin J. had de eerste helft goed gekeept maar fijn dat ze de 2e helft in het veld was, want ze zorgde meteen voor 4-3 en 4-4. Weer gelijk weer alle kansen, maar Quick bleef enorm vechten en liep uit naar 5-4. Floortje maakte nog 5-5, maar helaas lette we in de verdediging niet goed genoeg op en liep BDC uit naar 7-5, wat ook de eindstand werd. Volgende week lekker Sinterklaas vieren en daarna dit jaar afsluiten tegen koploper V&L. De 2e helft van het seizoen revanche nemen want winnen tegen dit soort tegenstanders moet deze dames zeker kunnen lukken!

Mni F-toernooi
Afgelopen zaterdag hebben de jongsten van MIC hun 1e minitoernooi gespeeld. Een beetje gespannen (voor sommige meisjes was het de 1e echte wedstrijd) vertrokken we richting Nuth. De eerste wedstrijd konden we nog kijken hoe het spelletje gespeeld moest worden bij de andere teams. De 2e wedstrijd waren we zelf aan de beurt. 4 speelsters in het veld en 1 vliegende kieper erbij in de aanval. Je kon vanaf het begin zien dat we afgelopen woensdag al een beetje geoefend hadden samen met de E2. De speelsters van MIC liepen goed vrij, verdedigde hun mannetje goed, er werd ook al lekker gescoord en de keepers hielden de nodige ballen uit het doel. Ook werd er goed geluisterd naar de coaching. Ballen op doel werden mooi met een stuit gemikt.
Super gedaan dus allemaal. Mooi dan ook nog dat alle de 3 de wedstrijden gewonnen werden door de meiden van MIC. Een super begin dus dames.

Zaterdag 12-12
19:00    DS1    Benefitt/ BFC DS1    MIC DS1
12:55    DC2    MIC DC2    BFC DC3
12:00    DE1    MIC E1#    Beekse Fusie Club E2#
10:00    DB1    Overpelt DB1    MIC DB1
14:00    DC1    Vilt/Be Quick DC1    MIC DC1
10:00    DD1    Vlug en Lenig D2    MIC D1
10:50    DE2    Vlug en Lenig E1    MIC E2#