twitter facebook
Handbalvereniging
Meerssen - Valkenburg
Aanmelden als lid

Aanmelden als lid

Ben je nog geen lid bij een handbalvereniging en wil jij je graag inschrijven bij HV MIC? Klik dan  hier   voor het inschrijfformulier! Je moet ook zorgen voor een recente pasfoto, die je in hardcopy of digitaal kunt aanleveren. Het lidmaatschap gaat in op het moment dat inschrijfformulier en pasfoto zijn ingeleverd bij de secretaris.

Overschrijving van een andere vereniging naar HV MIC
Op de site van het NHV staat  een overschrijvingsformulier. Met dit formulier ga je naar de verantwoordelijke persoon van de verlatende vereniging met het verzoek of men dit formulier wil tekenen voor akkoord. Is de vereniging niet akkoord, bijv. achterstallige contributie, kleding in bezit enz. dan mag die vereniging de overschrijving weigeren. Is er geen belemmering voor een overgang, dan heb je in de regel binnen 3 weken overschrijving. Nadat de overschrijving een feit is dien je via Marsna geregistreerd te worden (zie onder aanmelding).


Minimum leeftijd
Een nieuw lid moet minimaal 5 jaar oud zijn om te beginnen met trainen. De eerste 4 trainingen zijn vrijblijvend. Het kind kan kennismaken met de sport en vervolgens beslissen of men ook daadwerkelijk lid wil worden. De trainer van het betreffende team krijgt dan tevens de tijd om in te schatten of het kind er al klaar voor is.Na 4 weken besluit men om wel of geen lid te worden. Middels het inschrijfformulier kan het kind worden aangemeld en is het gerechtigd om deel te nemen aan de wedstrijden. Het kan echter zijn dat besloten wordt dat het kind eerst nog enkele maanden meetraint, voordat er deel wordt genomen aan de wedstrijden.

Volg ons op Twitter

Like ons op Facebook