DA1 Limburg Halve Finale MIC DA1       Vlug en Lenig DA1              30-13

E1       MIC E1          Esia E1#                   13-7

E2       MIC E2          Brunssum E1           4-10

D2       MIC D2          BDC '90 D2              16-5

D1       M.I.C. D1#    Vlug en Lenig D3#  36-9

DC1    MIC DC1       Groot Venlo DC2     6-33

DB1    MIC DB1       Zwart Wit DB1         11-14

DA2    MIC DA2       Bevo DA2                 32-12

DA1    MIC DA1       Groot Venlo DA1     22-17

DS2    MIC DS2       LimMid DS2              19-17

DS1    MIC DS1       LimMid DS1              32-26

DS1

Gisteren 09 maart was het dan eindelijk zover voor Puk en Sophie van de F-jeugd samen met Loes en Saar van D2 waren ze welp van de week ????????. Het was een ontzettend spannende avond. Samen met de dames het veld oprennen, high fives geven en tussen de dames staan tijdens de jel! Dit was wel even schrikken, wat kunnen die schreeuwen zei Sophie. De wedstrijd begon en al snel vielen de eerste doelpunten, die muziek maakte het helemaal af. Ook de coach werd door de meiden op de voet gevolgd met hun ogen. Ze vonden het geweldig en hebben er zeker een super leerzame en leuke ervaring bij!???? De vraag was dan ook na afloop, mag ik volgende keer weer welp van de week zijn! Met trots werden de oorkondes en sleutelhangers in ontvangst genomen! Dames gefeliciteerd met jullie overwinning 32-26

Wedstrijdverslag M.I.C.  B1 - Zwart Wit B1
Zaterdagmiddag 15.00 stonden de dames van M.I.C B1 klaar om de winst van vorige week op Margraten nog een keertje over te doen.
De dames van Zwart Wit die nog om het kampioenschap strijden waren vastberaden vandaag te winnen en ze begonnen sterk. Wij kwamen wat traag op gang en voor we het wisten stonden we met 2-6 achter. Het zou toch niet zo’n wedstrijd worden?
Nee, M.I.C wist zich te herpakken en met snelle breaks, een stevige dekking en goed keepers werk gingen we met een 7-7 gelijkspel de rust in.
Ook de tweede helft ging gelijk op, we bleven aan elkaar gewaagd en met nog 4 minuten op de klok stond het gelijkspel.
Het is ons niet onbekend deze competitie dat we in de laatste minuten de winst uit handen geven en helaas gebeurde dat ook vandaag weer.
11-14 eindstand.
Over twee weken spelen we de laatste competitiewedstrijd en reken maar dat we er dan weer voor gaan. Want we verdienen toch echt wel een keer die bitterballen van Frans!!

E1

Overwinning met een "luchtje"!!

Zaterdag 9 maart 10.15 uur  stond de wedstrijd tegen ESIA gepland. De dames waren lekker op tijd in de hal voor een goede warming-up. Na een afgekeurde goal werd de eerste goal gescoord door ESIA, voor onze oranginies de trigger voor de aanval!

En hoe, na het eerste kwart werden in het 2de en 3de kwart de goals mooi opgebouwd met op momenten mooi samenspel! Ook de keepsters verdienen allemaal een dikke pluim, klasse!

Tijdens het laatste kwart leek de buit binnen, dat dachten wij (trouwe aanhang) en volgens ook de dames....ESIA maakte hier gebruik van om een aantal keren te scoren. Ach, heel spannend werd het niet meer met een eindstand van 13-7...KLASSE DAMES!

Mooi gespeeld, verdient gewonnen en op naar de kleedkamers voor een verdiende douche......of toch (weer) niet

E2

Met een beetje versterking van de E1 (dankjewel!) starten onze meiden van MIC deze zaterdagochtend aan het duel tegen Handbalvereniging Brunssum.

Ze lieten mooi samenspel zien en er was volop goede moed om te scoren. Maar soms zit het een beetje tegen. Dit keer had de tegenpartij een speler die het spel bepaalde, 8 goals waren voor zijn rekening. Na het eerste kwart was de stand 1-3 en ruststand 2-5. De strijd was nog niet gestreden!

Het derde kwart was echt voor MIC in kansen en balbezit. Beide teams konden 1 keer scoren, waardoor we met 3-6 het laatste kwart begonnen. De eindstand van 4-10 laat dan ook geen weergave van de wedstrijd zien.

We zien de meiden iedere week groeien, ballen worden goed gegooid en gevangen. Het vrijlopen gebeurt steeds meer en de ballen op goal deze wedstrijd waren niet te tellen; de winst komt er vast ook wel weer een keer aan!