D1       M.I.C. D1#    Juliana D1#               22-16

E2       Vlug en Lenig E4     MIC E2          17-12

D1       Margraten D1#         M.I.C. D1#    13-13

DC1    Margraten DC1#      MIC DC1       24-9

DB1    Margraten DB2        MIC DB1       18-19

DS2    Zwart Wit DS1          MIC DS2       20-15

DS1    Margraten DS1        MIC DS1       21-21

DA1    Vios (H) DA1 MIC DA1                   12-31

DA2    Born DA1      MIC DA2                   22-15

D2       BDC '90 D1   MIC D2                      22-11

DS1

Zaterdag 2 maart, 19.30 uur,  start van de wedstrijd tegen Margraten.
MIC had een goede start, meteen konden ze het snelle spel belonen met 4 doelpunten voorsprong. Je zou denken, dat wordt een makkie.
Helaas Margraten dacht daar anders over. Ze konden gelijk komen, en zelfs iets uitlopen. Mic ging rusten met een gelijke stand.
Tweede helft  MIC kwam goed uit de kleedkamer, onze dames wisten de de stand om te buigen in een voorsprong van 4 doelpunten. Alweer dachten wij als publiek, nu gaat het goed, dit gaan ze niet meer weggeven.
Alweer zaten we mis. Margraten kwam terug en wist weer de voorsprong te pakken. Gevolg een super spannend slot, met een goede einduitslag voor beide teams, het werdt uiteindelijk gelijk. 21 - 21 einduitslag.
Waren we tevreden ? Het had net zo goed iedere andere kunt op kunnen vallen…., dus al met al heel  blij met 1 punt. Goed gevochten dames!
Op naar volgende week, dan komt Limid op bezoek.

E2

De oranginas hebben een inhaal wedstrijd moeten spelen bij Vilt op dinsdag avond. De wedstrijd ging erg flitsend van start, de meiden hadden goed de vaart erin. Snel worden de eerste vier doelpunten gescoord. Zij blijven sterk vechten ondanks dat de tegenstander sterk in het spel was met een gevoelt tweede elftal aan wisselspelers. Er werden ook wel wat kansen op de doel gemist, maar de dames probeerden alsnog de moed te houden. Helaas blijkt de tegenstander toch sterker als verwacht en komt snel op voorsprong, waar door onze dappere oranginas een beetje de moed gingen verliezen. Ondanks alle inzet, en een steeds beter samen spel, hebben wij helaas deze wedstrijd verloren met 08 voor MIC en Vilt 16. Maar ook uit een verlies leren wij hoe wij de volgende keer beter kunnen spelen en de winst naar huis halen!

Zaterdag 2 maart was de uitwedstrijd van de E2 tegen V&L. De meiden zijn er klaar voor. Met Livia in het doel en Anna als aanvoerder knallen ze de eerste tien minuten in. Ze gaan er vol tegenaan, en gaan met een 4-4 gelijkstand op naar de tweede tien minuten. Ze hebben heel wat kansen, draaien zich mooi vrij en weten goed op goal te gooien. Helaas heeft de tegenstander een goede keepster en weet zij menig bal zowel in de tweede als de derde tien minuten uit de goal te houden.  V&L komt daardoor op voorstand te staan. Toch geeft M.I.C zich niet gewonnen en weten ze de nog een paar mooie punten te maken. Helaas blijkt V&L te sterk en verliest M.I.C met 17-12. De meiden hebben gestreden en goed overgespeeld. Volgende week weer nieuwe kansen voor het thuispubliek!