E1           MIC E1                  Vilt/Be Quick E2#            17-6

D2          MIC D2                 Hercules'81 D3#               14-11

D1          MIC D1                 Vilt/Be Quick D1#            20-14

DC2        MIC DC2              Noav DC3                           19-9

DS2        MIC DS2              Vilt/Be Quick DS1            23-17

DS1        MIC DS1              De Sprint DS1                    19-15

DB1        MIC DB1              Bevo DB1                            22-19

DA1       M.I.C. DA1#       Handbal Bilzen DA1#     24-15

M.I.C. C2- Noav C3

Ten opzichte van vorige week een totaal andere wedstrijd. Het publiek had zich nog niet goed en wel geinstalleerd of Robin J beet meteen de spits af. Noav kwam gelijk en kwam zelfs even op voorsprong, maar dat was meteen ook de laatste keer. Door een aantal mooie combinaties en breacks konden Jessy, Yzee, Lotte en Robin blijven scoren en stonden we met rust comfortabel voor met 9-4. Ook in de 2e helft was er geen dipje. Zowel vanaf de hoeken als in de breack werd gescoord, ook Benthe en Loeke vonden het net, de keepster had het nakijken. Noav raakte met momenten gefrustreerd, wat leidde  tot gevaarlijk verdedigen met 2 min tijdstraf tot gevolg. De coaches hadden duidelijk gezorgd voor ‘meer peper in de vot’ en M.I.C. liep verder uit naar een mooie 19-9 eindstand. Een vermakelijke pot dit keer, goed gedaan dames!

M.I.C. D2-Hercules D3

Een relatief onbekende tegenstander, maar met een o zo bekende coach, Koldo. Dit stimuleerde vandaag alleen maar meer om die twee punten te pakken. Aanvallend gingen we voortvarend van start. Mooie combinaties zorgden voor een 5-1 voorsprong. Echter  verdedigend lieten we de nodige steekjes vallen, waardoor Hercules dichterbij kon kruipen tot 8-5 met rust. In de 2e helftscoorde Jonathan al vrij snel en vervolgens Max vanaf de cirkel. Vervolgens kreeg Hercules teveel kansen, door een slordige verdediging en kon zo blijven aanhaken.Het verschil bleef op 3 en uiteindelijk zorgde Sterre, dmv een  hattrick,  ervoor dat de eindstand werd bepaald op 14-11. Proficiat!