E1           MIC E1                  Margraten E2                    3-7

D2          MIC D2                 Sittardia D2#                     19-19

D1          MIC D1                 Margraten D1                   26-5

DC2        MIC DC2              ESC'90 DC3                         11-10

DC1        MIC DC1              Vlug en Lenig DC2           7-28

DB1        Noav DB1            MIC DB1                              20-10

DS2        MIC DS2              BFC DS2                               16-17

DS1        MIC DS1              Vlug en Lenig DS2           24-19

DS3        MIC DS3              Margraten DS2                 19-15

M.I.C. C2-ESC C3

Een wedstrijd die de 1e 10 minuten veel weghad van een voetbalwedstrijd. Nauwelijks doelpunten door veel balverlies en een paal die in de weg zat. Britt zorgde ervoor dat de schade aan de andere kant beperkt bleef. Een niet al te beste eerste helft met een ruststand van 4-5.

Jessy speelde een sterke wedstrijd en bracht M.I.C. meteen na rust op gelijke hoogte.

Ook Lotte scoort tweemaal, waardoor we de eerste keer op voorsprong komen. De rechterhoekspeelster van ESC gooit echter roet in het eten en zorgt ervoor dat ESC kan blijven aanhaken. Het team beseft dat ze ervoor moeten gaan knokken. Bij Ayla komt niemand langs in de verdediging, Jessy onderschept de bal en door een mooie Break scoort Bente 10-9. Superspannend zijn de laatste minuten, waarin het wederom gelijk wordt. Uiteindelijk trekt  M.I.C. aan het langste eind door het slimmer spelen. Een rustige laatste aanval en Loeke die de bal er nog even cool inknalt, eindstand 11-10. Proficiat dames!

Wedstrijd verslag MIC-D1 tegen Margraten-D1.

Leuke wedstrijd tegen Margraten-D1. In de eerste  3 minuten van de wedstrijd kwamen de dames al op een voorsprong van 4 tegen 0. Ondanks en aantal mooie reddingen van onze keepster wist de tegenstander toch nog met 5 punten terug te komen. Uiteindelijk heeft MIC-D1 gewonnen met een mooi doelsaldo van 26-5. Goed gedaan meiden!

M.I.C. D2- Sittardia D2

Vandaag kunnen we niet achterblijven.

Om het handbalstukje in dichtstijl te schrijven.

Nummer 3 sittardia was vandaag onze tegenpartij

Van hun eerdere uitslagen werden we niet echt blij

Door wederom een aantal zieken werden de hulptroepen ingeroepen.

Onze spieren waren nog stijf en Sittardia liep snel uit tot 1-5.

Werk aan de winkel, Venië en Arya gingen goed storen

en wisten door mooi samenspel beiden te scoren.

Het team kreeg meer vertrouwen en ging beter bewegen.

Zo kwamen we tot rust met 9-9.

Het keeperswerk van Sterre was zo essentieel,

dat ze koos voor het teambelang en ook bleef staan voor het 2e deel.

Bij 9-13 dacht Sittardia de punten te gaan pakken,

maar toen begon Silke de ene goal na de andere erin te kwakken.

Het hele team ging knokken voor elke bal,

hierdoor werd het superspannend bovenal.

18-18 met nog 1 minuut te spelen,

uiteindelijk nog één doelpunt aan elke kant en we mochten de punten mooi verdelen.