week 1846

week 1846

DC2        MIC DC2                              Juliana DC1                        22-6

DA1       Handbal Bilzen DA1#     M.I.C. DA1#                       15-19

E1           Vilt/Be Quick E2#            MIC E1                                 14-9

D1          Vilt/Be Quick D1#            MIC D1                                13-19

D2          Gemini (V) D1                   MIC D2                                28-7

DS1        De Sprint DS1                    MIC DS1                              26-23

DS2        Vilt/Be Quick DS1            MIC DS2                              23-18

DB1        HMC/HVM DB1#             MIC DB1                              18-14

M.I.C C2-Juliana C1

Al snel werd duidelijk dat we vandaag wel de volledige punten konden pakken. Britt werd bij de start van de wedstrijd nog even uitgetest, maar de doelpuntenmachine kwam aan de andere kant flink op stoom. Ayla opende de score en we liepen uit tot 4-1. Juliana deed even wat terug, maar op snelheid werd dit team, met maar 1 wissel, makkelijk weggespeeld. Bijna iedereen pikte een doelpuntje mee. Een comfortabele rustsstand van 11-2. Bij de start van de 2e helft kakte het spel even in, waardoor Juliana toch nog 4 maal kon scoren. Maar genoeg was genoeg, Mede door snelle combinaties, waardoor met name de hoeken Yzee en Lotte konden worden aangespeeld, liepen we weer uit. Ook Jessie scoorde vanuit de break-out een aantal mooie doelpunten. Een passende 2x11 tegen 6 was het eindresultaat. Proficiat dames met deze mooie overwinning, daar mag op geproost worden, alaaf!

D1

Een sportieve wedstrijd waarbij door beide partijen hard werd gewerkt en fanatiek werd gespeeld. De scheidsrechter leidde de wedstrijd goed en gaf beide partijen net genoeg ruimte om (sportief) op het randje te spelen.

Beide keepers waren sterk; dat resulteerde in prachtige reddingen aan beide kanten en leidde bij ons tot het missen van twee penalty’s. Ook werden 2 penalty’s goed benut.

We begonnen zenuwachtig met onnodige foutjes van beide kanten. En zoals we van onze meiden gewend zijn kwamen ze daarna op stoom! Bij rust was de stand 7-6 in het voordeel van BE Quick.

Sterk samenspel, elkaar goed kunnen vinden, het gebruikmaken van de hoekspeelsters, veel assists, goed/fanatiek verdedigen en een hele goede conditie resulteerde in een mooie overwinning van 13-19 van onze meiden!

Het publiek is deze zondagmiddag getrakteerd op een mooie en sportieve wedstrijd met een uitstekend teamresultaat!

GeminiD1-M.I.C.D2

Niet één maar twee maatjes te groot was de tegenstander van vandaag. We waren vantevoren gewaarschuwd, want in de voorbereiding hadden we al eens van ze kunnen proeven. Maar toen was het maar voor 12 minuten en nu moesten we ons door 40 lange minuten heen worstelen met maar 1 wissel op de bank. Een lekkere open verdediging zou je kunnen zeggen, maar dan moet je wel kunnen passeren. Dit lukten maar enkelen en dan was het nog een kunst om tot aan het doel te geraken. Sterre lukte het en maakte er 4-1 van, daarna liep Gemini weer flink uit en we kwamen tot aan rust niet verder dan een 12-3. In de 2e helft ging het al niet veel beter, ok, we maakten er eentje meer, maar kregen er ook meteen 16! om onze oren. Petje af voor onze beide keepers die al deze ballen moesten incasseren. De tegenstander had zich wellicht iets aan ons kunnen aanpassen, maar was dit duidelijk niet van plan. Helaas konden we onze belofte aan onze prinses Dewy niet nakomen en er 11 scoren. De teller bleef steken op 7, eindstand 28-7. Snel vergeten en volgende week weer Sjeng oan de Geng!

Zaterdag 17-11

12:00     DC2        SVM/Sittardia DC1#       MIC DC2

12:00     E1           MIC E1                  Noav E3

13:00     D2          MIC D2                 BFC D3

18:45     DS2        MIC DS2              Optimo DS1

20:30     DS1        MIC DS1              LimMid DS1