week 1844

week 1844

E1           MIC E1                                 Juliana E2                            13-4

E1           Vlug en Lenig E3              MIC E1                                 4-7

D1          Vlug en Lenig D2              MIC D1                                10-13

DC2        Zwart Wit DC2                   MIC DC2                              11-8

DB1        Vlug en Lenig DB1           MIC DB1                              27-17

D2          LimMid D2                          MIC D2                                3-13

DS1        PSV Handbal DS2             MIC DS1                              24-19

DA1       Noav DA1                           M.I.C. DA1#                       19-14

DS3        BFC DS3                               MIC DS3                              16-25

DS2        Born DS1                             MIC DS2

Teamfoto's

a.s. zaterdag 3 november worden er vooraf aan de jeugdwedstrijden teamfoto's gemaakt.

graag op tijd aanwezig zijn, in de pauze van de voorgaande wedstrijd, om de competitie niet op te houden

C2

Laten we hopen dat het uitspook na Halloween samen met alle andere griezels is vertrokken. Vol goede moed waren onze dames 's middags gearriveerd in Oirsbeek . Even was er paniek . De wasserette stond in de file . Maar net op tijd stonden dames in fris gewassen tenues in het veld. In de eerste helft waren de teams aan elkaar gewaagd . Het liep gelijk op . Avesta hield alweer de ballen schitterend uit de goal.  Er werden verschillende technieken en tactieken toegepast in de tweede helft . Maar dit mocht niet baten . Zwart / wit liep uit . De dames van ons bleven tot het laatste strijden . Er zijn mooie goals gevallen in deze wedstrijd , helaas heeft deze auteur niet opgeschreven wie gescoord heeft. De tribune, gevuld met enthousiaste ouders , broer , zus en tante en een heleboel coaches hebben nog geprobeerd om ze tot een overwinning te supporteren , maar helaas , het werd 11-8 voor zwart/wit. Op naar de volgende wedstrijd . Let it go!

D1

Op zaterdag 27 nov om 12.00 u traden de teams V&L D2 en MIC D1 aan voor wat een zinderende wedstrijd zou blijken. De eerste helft domineerde V&L met fel en fysiek spel. Hun verdediging zat potdicht op de cirkel. Nadat de scheidsrechter had aangegeven dat dit toch wat teveel van het goede was, kwamen er wat meer kansen voor MIC, maar de gehele eerste helft zat MIC niet goed in het spel: te traag, teveel fouten, en matige verdediging. Vlak voor rust kwamen ze toch knap terug tot 7-6. Na rust denderde V&L echter weer voort en werd snel tot 9-6 uitgelopen. Maar toen bleek weer opnieuw de ongekende teamgeest en veerkracht van MIC. Ze gaven niet op, en kwamen steeds beter in hun spel. Veertien minuten voor tijd kwamen ze zij aan zij: 9-9. Hierna volgde 10 minuten waarop zeer fanatiek gespeeld werd en de teams aan elkaar gewaagd waren met wel enkele blessures tot gevolg en enkele bijna-hartinfarcten bij de supporters. De laatste 5 minuten nam MIC de wedstrijd helemaal over en wonnen ze uiteindelijk met 13-10.

LimMidD2-M.I.C.D2

De omstandigheden waren niet ideaal. Een zaterdagavond spelen in een ijskoude hal, en voor het massale publiek ,ook nog zonder kantine! LimMid was, net als M.I.C.  nog puntloos en dus gebrand om van de 0 af te komen.  Al vrij snel werd duidelijk dat er vandaag wat te halen viel. Aanvallend vonden we makkelijk de gaatjes en Pascale had in het doel weinig moeite met de ballen van LimMid. Kansen waren er zat, met name via de cirkel konden we mooie combinaties uitspelen, alleen was de afronding vaak nog slordig. Bij een ruststand van 2-5 werd het team duidelijk gemaakt dat zorgvuldiger scoren een groter verschil kon maken, minimaal 10 doelpunten moest haalbaar zijn. Max had die opdracht goed begrepen, onderschepte meteen de bal en gaf, middels een mooie break, het startsein voor een onderhoudende tweede helft. Maud vond haar plek op de cirkel en vulde dit aan met een mooie hattrick. Na weken van trainen, lukten zelfs de een-tweetjes! Met Sterre in het doel en de stevige verdediging van de rest van het team, kwam LimMid maar eenmaal tot scoren en werd een mooie, eerste overwinning geboekt. Eindstand 3-13! Ook nog vlaai en donuts na afloop, wat een avond!