D2          SVM D1               MIC D2                 11-7

E1           MIC E1                 BFC E2                  13-24

DC2        MIC DC2              Noav DC3            20-5

DC1        MIC DC1              Olympia/Esia DC1            5-10

DS2        MIC DS2              Sittardia DS1      17-18

DS1        MIC DS1              Swift (H) DS1     21-23

DB1        MIC DB1              Bevo DB1            17-21

DA1       M.I.C. DA1#       Zwart Wit DA1  31-11

DS3        MIC DS3              Born DS2             18-11

Wedstrijd M.I.C. C2 - Noav C3

De wedstrijd begint. Noav is aan de bal en ze gooien op de goal, maar Avesta, onze keepster, houdt hem tegen. Er komt een break van M.I.C. en Yzée scoort. M.I.C. scoort weer. Nu heeft Bente dat gedaan. Het begin verloopt redelijk rustig. Er komt weer een break van Yzée en ze scoort. Noav probeert een paar keer, maar M.I.C. is te sterk in de verdediging. Het staat nu 3 - 0 voor M.I.C.. Bente scoort weer en het staat nu 4 - 0. M.I.C. krijgt een penalty en Puck scoort. Weer een score uit een break. Noav heeft nog niet gescoord. Noav krijgt ook een penalty en nummer 34 heeft een goal gemaakt. Dan krijgt M.I.C. weer een penalty en opnieuw maakt Puck een goal. De bal gaat een paar keer rond bij Noav. Ze proberen op goal te gooien, maar gelukkig verdedigt Avesta het doel goed. Lotte gaat langs bij Noav en scoort. Het staat inmiddels 8-1 voor M.I.C. Noav probeert te scoren maar het lukt ze telkens niet. Dan komt er weer een break en Yzée scoort opnieuw. Loeke komt goed inlopen en ook daar komt een goal uit. Helaas maakt Noav een aantal vang-fouten. Wanneer Lotte en Lieve scoren is het 12-1 met rust. Na de rust gaat M.I.C. als een goed samenspelend team lekker door. Het lijkt allemaal te lukken. Jessie en Yzée scoren samen weer voor 3 doelpunten. Noav heeft maar 1 wisselspeler en wordt een beetje moe. Ze maken af en toe een foutje waarvan M.I.C. profiteert. Dan scoort Noav en lukt het bij M.I.C. niet helemaal. Maar dat is voor korte duur. Door 2 doelpunten uit penalty’s voor Noav is nu de stand 16-4. De breaklopers Yzée, Lieve en Jessie scoren samen 3 keer achter elkaar. Er staan nog 3 minuten op de klok. Met de laatste penalty voor Noav wordt de eindstand 20-5. M.I.C. C2 heeft met een heel goed samenspel, een enthousiast team overtuigd gewonnen.

Geschreven door Venië Laheij (11 jaar), speelster van M.I.C. D1

MIC C1 – Olympia/Esia C1  5-10 (2-5)

Alweer de derde nederlaag voor onze meiden. Hoewel onnodig wel verdiend. Deze match werd nog verloren tegen onze Duitse opponent, gisteren avond volgde de revanche in Amsterdam. Anyway, in het begin werd gelijke tred gehouden maar al gauw kwam een beetje de klad erin. Goed uitgeholpen door Pip en Lotte van de C2 was de balans in het team er eigenlijk nooit. Teveel kansen gemist, knullig balverlies en teveel gebrei in aanvallend opzicht. Veerle keepte weer ouderwets sterk maar aanvallend werd te weinig gebracht, weinig verrassend allemaal. Daarbij scoorde de nummer 7 er lustig op los met vrije worpen aan de rand van de cirkel, waar onze meiden geen antwoord op hadden. Na een ruststand van 2-5 volgde een gezapige tweede helft waarin eigenlijk alleen Robin zich positief onderscheidde door enkele leuke en technische acties. Veel werk aan de winkel voor de staf dus nog. Gelukkig nu een paar weken vrij zodat de boel nog eens verfrissend geanalyseerd kan worden en veel trainingswerk verzet! Doelpunten: Robin (3) en Fabienne (2).