E2           Olympia E2         MIC E2                 6-6

E2           SVM E3                 MIC E2                 3-10

DB2        BFC DB2#            MIC DB2              12-16

D2          MIC D2                 ESC'90 D4#                         22-5

DC1        MIC DC1              Vios/SVVH DC2                14-19

DS1        Westlandia DS1                MIC DS1              33-16

D1          Gemini (V) D2   MIC D1                 18-18

DA1       Gemini DA1#     MIC DA1              10-14

DS2        BSAC DS1            MIC DS2              25-17

DS3        ESC'90 DS2          MIC DS3              20-27

Bfc DB2 - M.I.C DB2

Vol goede moed gingen wij op naar Beek en speelden we de wedstrijd tegen het gelijksoortige bfc. We hadden een goed begin, af en toe wat matige pases, maar in de verdediging stonden we er en werd er goed gepraat. We gingen de rust in met een voorsprong van 12-7. Tweede helft liep het spel een stuk minder soepel in de aanval, er werden maar slechts 4 goals gemaakt. Echter ging de verdediging wel redelijk goed. En sloten we de wedstrijd af met een winst van 16-12.

D2

Het is zaterdag en de D2 heeft er zin in na de heftige wedstrijd van vorige week. Het was echter al snel een wedstrijd zoals de stand op de ranglijst doet verwachten. De koploper tegen de nummer laatst is eenrichtingsverkeer en MIC scoort en vrolijk op los. Na 30 seconden scoort Silke al het eerste doelpunt.

Daarna volgen er al snel meer doelpunten van Silke, Venië, Myrthe, Sophie, Iris, Floor en Lieke.

Ruststand: 14-2

In de tweede helft kiest MIC er voor om met een speler minder te spelen, maar dat maakt de dames van MIC weinig uit, want ze gaan gewoon door met goals maken. In de eerste minuut maakt

Lieke een prachtige goal gevolgd door Venië. Daarna maken Silke, Sophie en Iris nog diverse goals.  De momenten dat ESC op goal wist te gooien was er natuurlijk Britt om deze tegen te houden.

Eindstand 22-5 waardoor MIC D2 de koppositie vasthoudt. Nu twee weken rust om daarna de goede resultaten voort te zetten richting wellicht een kampioenschap.