week 1743

week 1743

Brunssum DS1  -              MIC DS4                              2-42

Dames 4 van MIC ging deze week naar Brunssum dames 1. Bijna niemand had hier ooit gehandbald dus voor vele was het de eerste keer in Brunssum. De wedstrijd ging goed van start en binnen een mum van tijd stond het 0-4 voor MIC. Brunssum scoorde toen hun eerste doelpunt en dit was tevens hun laatste in de eerste helft. MIC bleef scoren en de ruststand was 1-23. De tweede helft begonnen we ook goed, en voordat Brunssum hun tweede goal maakte hadden wij er al 30. Iedereen bleef scoren en Danique had niet veel te doen in de goal. Volgens eigen zeggen viel ze bijna in slaap, door de langzame, maar vooral lange aanvallen van Brunssum. Froukje maakte uiteindelijk haar 10e doelpunt en zo haalde wij de 40 doelpunten, de tussenstand was toen 2-40. De laatste secondes gingen in en de keeper van Brunssum ging naar voren. Ze werd vrijgespeeld, kreeg de bal en gooide. Danique redde dit schot en de goal van Brunssum was leeg. Brunssum verdedigde daardoor hard en Danja kreeg een penalty. De zoemer ging en we lieten Danique de penalty nemen. Danique gaat staan en schiet hem schitterend via de paal binnen. De eindstand 2-41 en iedereen had gescoord.

Aan alle M.I.C. teams,

Zaterdag 4 en zondag 5 november worden er nieuwe teamfoto’s gemaakt door Rob.

Het eerst spelende team 15 minuten voor de wedstrijd, de volgende teams van die dag in de rust van de voorgaande wedstrijd.

Zorg dat je op tijd bent zodat er geen vertraging in de wedstrijden komt.